foto

Laurent Dussaux

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Chlap na hlídání (TV film)
2006 Porte-bonheur, Le (TV film)
1996 Échappée belle, L'
1992 Enfants du naufrageur, Les

TV seriály

2007 Confidences (TV seriál)
1997 Combats de femme (TV seriál)
Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Vérité oblige (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace