foto

Rob Greenberg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Manžel na zkoušku
2014 How I Met Your Dad (TV film)
2009 The Fish Tank (TV film)
2008 Mike Birbiglia's Secret Public Journal (TV film)

TV seriály

2019 The Moodys (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Impastor (TV seriál)
Ah-Men (S02E07)
The Bish Is Back (S02E06)
2015 Impastor (TV seriál)
Bird of Pray (S01E03)
On the Third Day... (S01E02)
Genesis (S01E01)
2013 We Are Men (TV seriál)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Our Best Friend's Wedding (S03E13)
Fowl Play/Date (S03E08)
2012 Šťastní až do smrti (TV seriál)
Four Weddings and a Funeral (Minus Three Weddings and One Funeral) (S02E21)
Cocktails & Dreams (S02E16)
2011 Pravidla milostného provozu (TV seriál)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
The Code War (S02E07)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Kravata s kachničkami (S07E03)
2010 Perfektní pár (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Roboti proti wrestlerům (S05E22)
2009 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Veranda (S04E17)
2008 Můj nejhorší týden (TV seriál)
2007 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Malí kluci (S03E04)
Nahrané finále (S02E14)
Sloupy (S02E13)
2006 My Boys (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Škorpion a žába (S02E02)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje problémy s pštrosy (S05E08)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Manžel na zkoušku
2008 Seznamte se s Davem

TV seriály

2019 The Moodys (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2013 We Are Men (TV seriál)
1999 Frasier (TV seriál)
Woodyho návštěva (S06E13)
1998 Frasier (TV seriál)
Podvědomé úmysly (S06E03)
Frasier to musí mít (S05E19)
Dokonalý muž (S05E17)
1997 Frasier (TV seriál)
Frasierova vymyšlená přítelkyně (S05E01)
Tři rande a jeden rozchod (S04E19)
1996 Frasier (TV seriál)
Hlavolam (S04E05)
Nemožný sen (S04E03)
Nemůžeš se líbit všem (S03E23)
další epizody (4)

Producentská filmografie

TV seriály

2011 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Výzva přijata (S06E24)
Památky (S06E23)
Dokonalý koktejl (S06E22)
další epizody (12)
2010 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Planý poplach (S06E12)
Teorie o mořské panně (S06E11)
Prokleté Díkůvzdání (S06E10)
další epizody (23)
2009 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Poslední cigareta v životě (S05E11)
Okno (S05E10)
1998 Frasier (TV seriál)
Sladké sny (S05E24)
Co muž neudělá pro ženu (S05E23)
Večírek (S05E22)
další epizody (6)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 The Moodys (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce