foto

Rob Greenberg

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Manžel na zkoušku
2014 How I Met Your Dad (TV film)
2009 Fish Tank, The (TV film)
2008 Mike Birbiglia's Secret Public Journal (TV film)

TV seriály

2013 We Are Men (TV seriál)
2011 Pravidla milostného provozu (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Kravata s kachničkami (S07E03)
2010 Perfektní pár (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Roboti proti wrestlerům (S05E22)
2009 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Veranda (S04E17)
2008 Můj nejhorší týden (TV seriál)
2007 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Malí kluci (S03E04)
Nahrané finále (S02E14)
Sloupy (S02E13)
2006 My Boys (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Škorpion a žába (S02E02)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje problémy s pštrosy (S05E08)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Manžel na zkoušku
2008 Seznamte se s Davem

TV seriály

2013 We Are Men (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace