foto

Rob Greenberg

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2009 Fish Tank, The (TV film)
2008 Mike Birbiglia's Secret Public Journal (TV film)

TV seriály

2014 How I Met Your Dad (TV seriál)
2013 We Are Men (TV seriál)
2011 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Kravata s kachničkami (S07E03)
Pravidla milostného provozu (TV seriál)
2010 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Roboti proti wrestlerům (S05E22)
Perfektní pár (TV seriál)
2009 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Veranda (S04E17)
2008 Můj nejhorší týden (TV seriál)
2007 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Malí kluci (S03E04)
Nahrané finále (S02E14)
Sloupy (S02E13)
2006 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Škorpion a žába (S02E02)
My Boys (TV seriál)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Seznamte se s Davem

TV seriály

2013 We Are Men (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace