Reklama

Reklama

Manžel na zkoušku

  • USA Overboard (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmazlený playboy, který si celý život jen užíval. Ale jak se říká - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za služby úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině. A tehdy nastupuje na scénu Kate - přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (206)

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Tak jako jo, já tyhle filmy prostě můžu. Jasně, od prvního momentu víte, s naprostou přesností, jak to skončí. Ale co, občas je to potřeba. U sledování tohoto snímku jsem tak krásně vypnula a na necelé dvě hodinky na nic nemyslela a jen se vezla, usmívala se, radovala... :) Jsem holka, vole. Takže jo, za mě sakra jo. Navíc, děcka potřebují tátu! A ne že ne ;) ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasický príbeh, ktorý sme mnohokrát videli. Žiadne prekvapenie sa nekoná, ale aj tak musím uznať, že napriek minimalistickým snahám ma film trošku oslovil. Keď na nič iné, tak aspoň na to je to dobrý, aby sme videli, že ako sa má a ako sa nemá chovať voči ostatným. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Reklama

Garson 

všechny recenze uživatele

MANŽEL NA ZKOUŠKU je takové pozdní dvojče již slavného filmu PŘES PALUBU ve kterém tenkrát Goldie Hawn a Kurt Russell vedli dočasně společně domácnost a starali se o děti.Rozdíl mezi původním filmem z roku 1987 je hlavně v rozdílném chování k zachráněnému jedinci.Kurt Russell na můj vkus tenkrát projevil více vřelosti k nalezené zbohatlici zřejmě proto že to byla i ve skutečnosti jeho partnerka a proto to bylo tak autentické kdežto v tomto filmu Anna Faris nechala svého dočasného nalezeného manžela spát v v garáži s pet lahví místo záchodu a ta srdečnost mi tam prostě u ní chyběla.Jinak v mnoha věcech byl tento film propracovaný,ale...Snímek PŘES PALUBU byl o krapet lidštější. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Originál si budu muset v nejbližší době připomenout. Novému kousku jsem musel odpustit fakt, kterak se vysmál obecně roli muže v rodině a také že z Mexičanů udělal největší borce pod slunce. Ale na druhou stranu, když se pořád v Hollywoodu pochlebuje Číně, tak to Mexiko pro mě bylo určitě snesitelnější. Manžel na zkoušku připomínal svou stavbou děje spíše starší francouzské komedie, které miluju. Jejich zápletky často plynuly z různých nedorozumnění, podfuků apod. Takže i u tohoto filmu jsem měl po většinu sledování takový ten hřejivý příjemný pocit klidného romantického příběhu o tom jak miliardář konečně ke štěstí přišel. Anna Faris je až neuvěřitelně podobná Goldie Hawn. 60% ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Z toho Derbezova anglicko-španělského ústního rotačáku jsem fakt místy brečel, tenhle chlap se hodí do komedie jako prdel do hrnce a zatímco on příjemně překvapuje neoukoukaným obličejem, u Anny Faris to byla sázka na jistotu, nemohu hodnotit jinak než nadprůměrně............moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Pôvodnú myšlienku prerobiť originálny film Cez palubu (1987) a obsadiť Annu Faris navrhol vo svojom podcaste Rupaul Charles, ktorý Anne ako hostke povedal, že sa podobá na Goldie Hawn a mohla by sa chopiť jej roly. Anna vtedy povedala, že miluje tento film, ale že by mala obavy sa chopiť tak posvätnej úlohy. (Arsenal83)
  • Film bol veľkým komerčným úspechom, keď oproti malému rozpočtu 12 miliónov dolárov zarobil celkovo 91 miliónov, viac ako 7,5 násobok. (Arsenal83)
  • Zápas play off medzi Seattle Seahawks a Detroit Lions, ktorý Leonardova (Eugenio Derbez) rodina sledovala cez leto, sa v skutočnosti odohral v zime, 7. januára 2017. (Arsenal83)

Reklama

Reklama