foto

Samuel Dravet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Sheikh's Watermelons
2015 Meurtres à Collioure (TV film)
2013 Une bonne leçon (TV film)
2011 Na jih
2005 Another Day
2004 Pour la nuit
Uzès quintet
2001 Tous à table
1996 Terre natale

TV seriály

2015 Komisařka Florence (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S01E04)
Dvojí život (S01E03)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
2012 Des soucis et des hommes (TV seriál)
2009 Černá série (TV seriál)

Dokumentární

2011 Wayne McGregor (TV film)
2009 Outlandish: Strange Foreign Bodies
Zanzibar Musical Club
2008 D'Arusha à Arusha
2007 Chats errants (TV film)
2000 Ouvrières du monde

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky