foto

Goran Gajič

  • nar. 1962
    Zagreb, Hrvatska, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Rode u magli (TV film)
2005 Úzký kruh
1991 Video jela, zelen bor (TV film)
1989 Kako je propao rokenrol
1987 Seventh Day, The

TV seriály

2007 Pozorište u kući (TV seriál)
Vratiće se rode (TV seriál)
2001 Oz (TV seriál)
Revenge Is Sweet (S04E11)
2000 Beat, The (TV seriál)
Sekce 9 (TV seriál)
Sheena (TV seriál)
Oz (TV seriál)
The Bill of Wrongs (S04E03)
1998 Babylon 5 (TV seriál)
And All My Dreams, Torn Asunder (S05E16)

Dokumentární

1988 Laibach: Pobeda pod suncem

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Seventh Day, The

Dokumentární

1988 Laibach: Pobeda pod suncem

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace