foto

David Munro

  • nar. 1.7.1944
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 5.8.1999 (55 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Three Sisters
1965 Object Z (TV film)

TV seriály

1970 Crime of Passion (TV seriál)
Ryan International (TV seriál)
1967 No, That's Me Over Here! (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1966 Vendetta (TV seriál)
1965 Orlando (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1964 Newcomers, The (TV seriál)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Kameramanská filmografie

Dokumentární

1994 Death of a Nation: The Timor Conspiracy
Network First (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky