Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

(seriál)
  • Česko Baywatch: Pobřežní hlídka (více)
TV spot
USA, (1989–2001), 182 h 20 min (Minutáž: 45–95 min)

Scénář:

Douglas Schwartz, Gregory J. Bonann, Michael Berk, Chad Hayes (více)

Hrají:

David Hasselhoff, Jeremy Jackson, Michael Newman, Pamela Anderson, Gregory Alan Williams, Alexandra Paul, Michael Bergin, David Chokachi, Yasmine Bleeth (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(241)

Krásní, mladí, opálení a ještě jednou krásní - takoví jsou plavčíci a plavčice v prosluněné Kalifornii. Tento dnes již bez mála kultovní seriál sleduje jejich starosti a radosti, práva a povinnosti, jak přicházejí a zase odcházejí a jak se vyrovnávají s náročnou prací záchranáře, kdy musejí bojovat nejen s neplavci, různými mořskými potvory, nebo nepřízní počasí, ale někdy i musí vzít zákon do svých rukou.

S téměř 1,1 miliardou diváků je podle Guneissovy knihy rekordů Pobřežní hlídka nejsledovanější seriál na světě, a k tomu ještě všech dob. (havLord)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (568)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prvu seriu som zboznoval. Druha ma strasne nudila a behom tretej som to nadobro prestal sledovat. Roky som zil v presvedceni, ze prva seria esta mala aj nejaky dej a nebolo to len tupe pobehovanie po plazi. Ale ked som si pred casom pustil jednu epizodu, tak som zistil, ze to je uplne rovnaka volovina ako zvysok serialu. Ale kvôli peknym spomienkam davam neutralne 3*. Najväcsiu slavu Baywatch aj tak zazil v TV u Joeyho a Chandlera. A rôzne pornoverzie stali doslova tiez za to. P.S: Co by niektori za to zatiahnute Hoffove a Shatnerove brucho dali, vsak? :)) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento seriál snáď musel vidieť každý, teda aspoň pár dielov. Ja sa priznám, že som to sledoval s nadšením a vtedy ma to celkom bavilo. Dnes už by som sa na to asi pozeral trochu inak. Ale to boli proste deväťdesiate roky. Z postáv som mal najradšej predovšetkým Yasmine Bleeth a neskôr Carmen Electru, na ktoré bol veľmi pekný pohľad. Ono práve to bolo najväčším lákadlom. Rovnako tak Nicole Eggert v obtiahnutých plavkách bola na zjedenie. Rád by som vrátil čas a bol opäť v kresle pri pozeraní tohto seriálu. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Seriál k nám dorazil v pravom porevolučnom období, keď sa nedostatok erotiky v televízii už nedal vydržať a tak celá rodina v nedeľné popoludnie sledovala spomalené zábery behu Eriky a neskôr Pamely. Medzitým bol vložený nepodstatný príbeh a je obdivuhodné, že sa bez rozumného zjednocujúceho príbehu dalo natočiť toľko dielov. Záverečné časti nesledoval už asi nikto, netuším ako to celé skončilo, takže hodnotenie pod priemer neznížim. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Mitch Buchannan- životná úloha Davida Hasselhoffa zo slávy ktorej žije dodnes. No Hasselhoff nie je tým hlavným v tomto seriáli aj napriek tomu, že má hlavnú postavu. Celý Baywatch je po dejovej alebo aj hocijakej inej stránke dosť o ničom a prioritou je iba ukázať pekné baby v bikinách(Carmen Electra, Erika Eleniak,Vanessa Angel). Úvodná znelka so slow motion zábermi plavčíčok utekajúcich po pláži v plavkách vlastne dokonale vystihuje podstatu Baywatchu a aj to prečo si našiel početnú mužskú fanúšikovskú základňu. A prečo aj napriek tomu, že ma 95% stopáže nebavilo s hodnotením nejdem nižšie a udržím to na 2*... 40% ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Ale no tak Vy puritáni! Jste si ho u toho honili a teď jste erudovaní kriticííí. Demokracie je vážně skvělá, jen se z ní nesmíte posrat. Frajeřina je přiznat, v patnácti na lyžáku, že masturbujete, než ze sebe dělat slušnáka a to je dobrá metafora i sem. Všichni co strhaj film jen aby šli s davem, všichni co se bojí přiznat, že něčemu nerozumí, vy co si hrajete na samozvaný kritiky aniž by jste měli nakoukáno či přečteno a tak posíláte film zbytečně do sraček velmi dobře víte, že procentuální hodnocení filmů je k smíchu aspoň na této stránce, protože tady už nejde o film, ale o zisk. A přitom je to jednoduchý, bud jsem se u filmu bavil nebo ne a ostatní věci, jako jak budu vypadat a další věci mě nezajímají. Všichni co nejdříve myslí na svou pověst, profil, bodíky a pak na film tak běžte do prdele. Howk. ()

Galerie (818)

Zajímavosti (62)

  • Záchranářský vrtulník, který je v seriálu k vidění, je typ Eurocopter HH-65 Dolphin. (Foxhound#1)
  • Seriál se vysílal celkem v 148 zemích světa! (don corleone)
  • „Duchařský“ dvojdíl ve čtvrté řadě (epizody 14 a 15, Coronado Del Soul, Part I + II) se odehrává a byl natáčen v hotelu Del Coronado v San Diegu. Jedná se o jeden z nejslavnějších filmových hotelů. Jeho prostředí bylo použito mimo jiné i ve filmu Někdo to rád horké (1959). (L_O_U_S)

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

Pobřežní hlídka se vrátí i s Mitchem a C.J.

Pobřežní hlídka se vrátí i s Mitchem a C.J.

25.04.2016

V devadesátých letech se vyrůstalo na spoustě seriálů, mezi ty nejzákladnější ale patřila Pobřežní hlídka. Plavčíci a plavčice, kteří běhali zásadně ve zpomalených záběrech, si už v květnu 2017 dají… (více)

Pobřežní hlídka ulovila Hasselhoffa

Pobřežní hlídka ulovila Hasselhoffa

04.03.2016

Nová inkarnace Pobřežní hlídky nejdřív zněla jako špatný nápad. Pak do ní ale naskákali Zac Efron a The Rock a ukázalo se, že by mělo jít o eRkovou komedii ve stylu 21 Jump Street. To už zní daleko… (více)

The Rock v Pobřežní hlídce?

The Rock v Pobřežní hlídce?

03.10.2014

Celovečerní verze Pobřežní hlídky už se chystá docela dlouho. Původně se uvažovalo o tom, že se na velkém plátně objeví Pamela Anderson a David Hasselhoff, tyhle plány ale nakonec vzaly za své. A s… (více)

Reklama

Reklama