Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

(seriál)
  • Česko Baywatch: Pobřežní hlídka (více)
TV spot
USA, (1989–2001), 182 h 20 min (Minutáž: 45–95 min)

Scénář:

Douglas Schwartz, Gregory J. Bonann, Michael Berk, Chad Hayes (více)

Hrají:

David Hasselhoff, Jeremy Jackson, Michael Newman, Pamela Anderson, Gregory Alan Williams, Alexandra Paul, Michael Bergin, David Chokachi, Yasmine Bleeth (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(241)

Krásní, mladí, opálení a ještě jednou krásní - takoví jsou plavčíci a plavčice v prosluněné Kalifornii. Tento dnes již bez mála kultovní seriál sleduje jejich starosti a radosti, práva a povinnosti, jak přicházejí a zase odcházejí a jak se vyrovnávají s náročnou prací záchranáře, kdy musejí bojovat nejen s neplavci, různými mořskými potvory, nebo nepřízní počasí, ale někdy i musí vzít zákon do svých rukou.

S téměř 1,1 miliardou diváků je podle Guneissovy knihy rekordů Pobřežní hlídka nejsledovanější seriál na světě, a k tomu ještě všech dob. (havLord)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (567)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

"Sam pípl stéééénd, in da dáááááknes...afrejd tu step tůůůůůů d lajt.."už jako dítě mě na tom celém asi nejvíc bavil právě úvodní song, nadpřirozené kozy Sídžej a "strašlivě namakaný" Hajzlhof.....co mě naopak strašně sralo, byla mužatka Stefaní, a její otřesný dabing - myslím že jí namluvila tatáž kráva, co nadabovala 95 % všech rakousko-německých kriminálek a 95 % všech tamních ženských rolí,fuj tajbl......a vtipný byl taktéž "ňůmy", kterej si mohl nastřelit porost z hrudi na hlavu.....................moje hodnocení = 6 z 10. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Původně vážně zamýšlený seriál se po manévrech od protřelého televizního mazáka Davida Hasselhoffa proměnil v tak "jednoduchý" pořad, že se u diváků asi vytvořila hodně nízká aura o povolání plavčíků. Místo sázky na opravdovost je Pobřežní hlídka prodchnutá stupidními příběhy, které se naštěstí dobře kryjí za vyvinutost titulních modelek. Moc dobře rozumím odpadním i tříhvězdičkovým hodnocením, je to subjektivní. Někdy ani vypnutí mozku nestačí. ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Stará dobrá klasika. Mitch a jeho krasavice :) Bylo to především o plavčicích, účel to splnilo a já se náramně bavil. Nicole Eggert jako Summer byla okouzlující, stejně jako Yasmine Bleeth, Gena Lee Nolin, Erika Eleniak, Brooke Burns, Pamela Anderson a mnoho dalších. Bylo to ale i o příbězích, které mně bavili. Docela rád bych si to zopakoval, kdyby to uvedla nějaká televize. btw. Stefanie jsem nesnášel :D ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden velký příklad jak dokáží američani zprasit seriál až neuvěřitelným způsobem. S odstupem času mi příjde, že jediné na co se lidé(především chlapi)dívali bylo poprsí příšerné Béčkové(ne-li herečky kategorie Zet)"herečky" Pamely Anderson a dámy na chlupatou hruď slizkého Davida Hasselhoffa. P.S. pokud je tohle nejsledovanější seriál všech dob tak já si asi vypíchnu oči... ()

maxxxim odpad!

všechny recenze uživatele

Plavé šelmy pobehujúce sem a tam, občas aj plávajú, behajú, či rozprávajú. Prototypy ľudskej rasy zosobnené modelkami od výmyslu sveta na vrchole so samotným Davidom, ktorý je riadne z formy už v prvých dieloch tejto latariny. Neomalené pohyby s neomalenými dialógmi sú smrteľnou kombináciou vraždiacou nevinný úsudok každého diváka pri prvom pohľade. Náborové stredisko malo asi veľa roboty, keď vyberalo vhodné adeptky na oranžové gumené plavky zrastajúce sa s telom nositeľa, keďže sa na castingu stretli všetky miss od Venezuely po Nové Mexiko za posledných 10 rokov. V každom ďalšom zábere sa myhajú ďalšie šelmy, bez jedinej chyby. Nikdy nemáte šancu zhliadnuť ozajstného Američana/ku. Nemožno sa asi čudovať, keďže seriál poslúžil pravdepodobne na zmiatnutie nepriateľa za železnou oponou, ak zoberiem v úvahu roky natáčania. Hlavne slovo dráma tu sedí náramne je to ozajstná dráma, ktorá vo vás určite zanechá stopy. U mňa je to stopa nepochopenia o veľkosti slona. ()

Galerie (818)

Zajímavosti (62)

  • Záchranářský vrtulník, který je v seriálu k vidění, je typ Eurocopter HH-65 Dolphin. (Foxhound#1)
  • V 21. minúte sú Mitch a Craig na motorovom člne a hľadajú Corta, ktorý predtým spadol do vody. V zábere, keď zastavujú čln, majú obaja na modrých vetrovkách nasadené červené záchranné vesty. V nasledujúcom zábere, keď zastavia, však žiadne vesty nemajú - majú iba modré vetrovky. (baclajean)
  • V 22. minúte dostane Shauni od priateľa silnú facku, ktorou ju trafí pod jej pravé oko. V nasledujúcom zábere (a aj v celom zvyšnom čase tejto časti) má však monokel pod ľavým okom. (baclajean)

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

Pobřežní hlídka se vrátí i s Mitchem a C.J.

Pobřežní hlídka se vrátí i s Mitchem a C.J.

25.04.2016

V devadesátých letech se vyrůstalo na spoustě seriálů, mezi ty nejzákladnější ale patřila Pobřežní hlídka. Plavčíci a plavčice, kteří běhali zásadně ve zpomalených záběrech, si už v květnu 2017 dají… (více)

Pobřežní hlídka ulovila Hasselhoffa

Pobřežní hlídka ulovila Hasselhoffa

04.03.2016

Nová inkarnace Pobřežní hlídky nejdřív zněla jako špatný nápad. Pak do ní ale naskákali Zac Efron a The Rock a ukázalo se, že by mělo jít o eRkovou komedii ve stylu 21 Jump Street. To už zní daleko… (více)

The Rock v Pobřežní hlídce?

The Rock v Pobřežní hlídce?

03.10.2014

Celovečerní verze Pobřežní hlídky už se chystá docela dlouho. Původně se uvažovalo o tom, že se na velkém plátně objeví Pamela Anderson a David Hasselhoff, tyhle plány ale nakonec vzaly za své. A s… (více)

Reklama

Reklama