foto

Sebastian Deyle

  • nar. 26.11.1977 (41 let)
    Bad Friedrichshall, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rosamunde Pilcher: Pralinen zum Frühstück (TV film)
2009 Příběhy o lásce: Jen hvězdy se dívaly (TV film)
Waffenstillstand
2003 Kámoši, holky a prachy (TV film)
2000 Krvavé prázdniny

TV seriály

2017 Offscreen (TV seriál)
2006 Údolí Divokých růží (TV seriál)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
2002 In aller Freundschaft (TV seriál)
Alinas Flucht (S05E08)
2001 In aller Freundschaft (TV seriál)
Der Goldene Käfig (S04E10)
1994 Unter uns (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky