foto

Israel Rodríguez

  • nar. 1982
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Clandestinos
Hijo
No digas nada
2004 El despropósito
2003 Občasné bouřky
Secreto del héroe, El (TV film)
2002 Kameny
2001 Gente pez
Lena
Tú qué harías por amor
2000 Malas compañías, En
1999 Cuando vuelvas a mi lado
1997 Ptáček

TV seriály

2002 Javier ya no vive solo (TV seriál)
Paso adelante, Un (TV seriál)
2000 El grupo (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
Raquel busca su sitio (TV seriál)
Robles, investigador (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky