foto

Mary Miller

  • nar. 27.12.1933 (87 let)
    Norfolk, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Na západní frontě klid (TV film)
1973 Thinking Man As Hero (TV film)
1970 Marty Amok (TV film)
1969 Barrister at Law (TV film)

TV seriály

1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1994 Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
1989 Making Out (TV seriál)
1987 Heart of the Country (TV seriál)
Knightmare (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1978 The Prime of Miss Jean Brodie (TV seriál)
1977 Fathers and Families (TV seriál)
1975 Couples (TV seriál)
Nightingale's Boys (TV seriál)
1974 Rooms (TV seriál)
1973 Away from It All (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Late Night Theatre (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
The Befrienders (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
Thirteen Against Fate (TV seriál)
1965 Front Page Story (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Play School (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
1961 The Younger Generation (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Marty Abroad (TV pořad)
1968 Marty (TV pořad)
1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky