foto

Colin Croft

  • nar. 21.3.1922
    Kogarah, Sydney, New South Wales, Austrálie
  • zem. 16.8.1989 (67 let)
    Sydney, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Kokoda Crescent
Police State (TV film)
1984 Fantasy Man
1983 Careful, He Might Hear You
Divoká kachna
Silent Reach (TV film)
1975 Great McCarthy, The
1959 The Heart of a Man
1958 High Hell
1957 Lady of Vengeance
Rock You Sinners
1956 It's a Wonderful World
1952 Tread Softly

TV seriály

1989 The Family Business (TV seriál)
1987 Poor Man's Orange (TV seriál)
Rafferty's Rules (TV seriál)
1984 Bodyline (TV seriál)
1982 Jonah (TV seriál)
Sons and Daughters (TV seriál)
1980 Menotti (TV seriál)
1977 Chopper Squad (TV seriál)
Glenview High (TV seriál)
1976 Alvin Purple (TV seriál)
Luke's Kingdom (TV seriál)
1973 Evil Touch, The (TV seriál)
1972 Number 96 (TV seriál)
1971 Spyforce (TV seriál)
The Godfathers (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Toulavá plachetnice (TV seriál)
1968 Skippy (TV seriál)
1962 Jonah (TV seriál)
1960 The Charlie Drake Show (TV seriál)
Whiplash (TV seriál)
1959 Interpol Calling (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
1958 The Invisible Man (TV seriál)
1957 African Patrol (TV seriál)
Hour of Mystery (TV seriál)
The Schirmer Inheritance (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 On Camera (TV seriál)
The Vise (TV seriál)

Host

TV pořady

1980 Celebrity Tattle Tales (TV pořad)
1962 The Red Moore Show (TV pořad)
1958 Words and Music (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky