foto

Guy Verney

  • nar. 5.11.1915
    Fulham, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 19.9.1970 (54 let)
    Hampton Wick, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

1969 Special Branch (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Haunted (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1964 Redcap (TV seriál)
1962 City Beneath the Sea (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
1961 Pathfinders to Venus (TV seriál)
Plateau of Fear (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
Pathfinders in Space (TV seriál)
Pathfinders to Mars (TV seriál)
Police Surgeon (TV seriál)
1958 All Aboard (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
McCreary Moves In (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky