foto

Črt Brajnik

  • nar. 1982

Biografie

Zástupce nejmladší generace jugoslávských filmařů, kteří získali filmové vzdělání na pražské FAMU, vystudoval katedru střihové skladby. Pracuje jako střihač a režisér autorských dokumentárních filmů, na kterých zastává také střih a kameru. Ve fázi vývoje připravuje vlastní celovečerní hraný film. Působí také ve Slovinsku, ale dlouhodobě je usazen v Praze.

Marienbad Film Festival

Střihačská filmografie

Filmy

2018 The Last Lesson
2016 Kill Me If I Fall Asleep (studentský film)
2014 Parádně pokecal
2009 Tragédie v operačním středisku (studentský film)

TV seriály

2020 Kája a Mat+Ema+Tika (TV seriál)
Tkaničky (S02E09)
Zrádná intuice (S02E08)
Prvočísla (S02E06)
další epizody (4)
2018 Kája a Mat+Ema+Tika (TV seriál)
Obvod a obsah (S01E10)
Trojúhelník (S01E09)
Čtverec a obdélník (S01E08)
další epizody (7)
2016 Doktorka Kellerová (TV seriál)
Láska až za hrob (S01E10)
Zneuznaný génius (S01E06)
Zbabělý sebevrah (S01E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2021 Let viny
2016 Dopisy otci
2013 Hráč bez limitu (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Kdebolo tambolo (studentský film)

Dokumentární

2016 Dopisy otci
2012 Kráva je naše matka
2009 Zabíjačka (studentský film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2016 Dopisy otci
2012 Kráva je naše matka
2009 Zabíjačka (studentský film)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2016 Dopisy otci
2012 Kráva je naše matka
2009 Zabíjačka (studentský film)

Producentská filmografie

Dokumentární

2016 Dopisy otci

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky