Reklama

Reklama

Doktorka Kellerová

(seriál)
Drama / Psychologický / Krimi
Česko, (2016–2017)

Hudba:

Daniel Hádl

Hrají:

Kateřina Brožová, Jan Šťastný, Marek Vašut, Miroslav Etzler, Jaromír Nosek, Zuzana Kajnarová, Barbora Mottlová, Ota Jirák, Oldřich Vízner, Justin Svoboda (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Psychiatrička Lýdie Kellerová, v podání herečky Kateřiny Brožové, zanechává za sebou svou minulost a začíná zcela nový život, se kterým je spojena soukromá praxe v oboru soudního znalectví. Spolupracuje nejen s policií, ale také se soudy, a dostává se tak k případům, které jsou už na první pohled velmi komplikované. Musí tak častokrát rozklíčovat, zda se jedná pouze o právní problém, nebo je v tom hlubší, psychologická podstata. Prostřednictvím spletitých lidských osudů jednotlivých postav sedmnácti dílů tak proniká k nevšedním problémům a strastem.

Mimo tyto případy však v jejím životě sehrávají důležitou roli i osobní vztahy. Osud jí přivede do cesty nového muže, od kterého si však Lýdie Kellerová drží jistý odstup a jejich pohled na společný vztah je v mnohém velmi odlišný. Do velmi otevřené, avšak zcela přátelské roviny se dostává rovněž se svým parťákem, který působí jako soudní znalec v oboru interny a chirurgie. V neposlední řadě sehraje v jejím novém životě jistou úlohu i její exmanžel v podání Marka Vašuta. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (39)

topi80 

všechny recenze uživatele

Překvapivě to převyšuje takový ten papundeklovsko- detektivkovský průměr českých televizí, což při obvyklém způsobu práce TV Barrandov znamená značné překročení svých zdánlivých možností. Možná je to díky tomu, že si nehraje na něco, na co nemá. Herci hrají v rámci možností obstojně, s prostředím si dal někdo i trochu práce a štáb se občas vydá i do exteriéru. A ani doprovodná hudba není špatná. Postavy se trochu drží opsaných zahraničních berliček, ale zápletky a dialogy jsou takové "pitavalovsky" jednodušší. Od televize ale rozhodně utíkat nemusíte. ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Na Barrandově si zřejmě uvědomili, že vedle Šlágru jsou jedinou televizí, která ještě nevyrukovala s vlastním krimi seriálem. Vzhledem k dosavadní žumpoidní produkci této televize se dal očekávat velký malér, nic dobrého neslibovalo ani obsazení Brožové do hlavní role. Kupodivu se však žádný mega průšvih nekonal, herci se oravdu pokouší o herectví, obraz nepůsobí dojmem, že ho někdo natáčel na iPhona, dialogy nenapsal adolescent z pomocné školy a celé to nepůsobí dojmem, že filmaři točili tempem 2 díly za jedno dopoledne. ()

Reklama

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Jak tak koukám na seznam herců a hereček, kteří v týhle sračce účinkovali, řikám si, že je Soukup asi drsně přeplatil. Protože proč by si jinak celkem solidní herecký kredit kazila např. Zuzana Kajnarová nebo Bára Mottlová nebo třeba pan Frej starší? Těžko říct. Každopádně prachy se jim sice hodily, ale chlubit se účinkováním asi nikde nebudou. Jen umělohmotná coura Brožová bude hrdá, protože ji jen tak někdo neobsadí. ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele

Strašně se mi líbí, jak zdejší intelektuální elita samozvaných kritiků a podobných existencí blije nad seriálem, o kterém ale dle vlastního vyjádření nic neví, protože by ho údajně nebyla schopná sledovat. Co dodat, sračky točí všechny české televize, ta obdivovaná a prosazovaná tzv. veřejnoprávní asi tak za desetinásobek na stopáž co všechny ostatní. Holt není nad to se správně politicky vymezit...pět hvězd ze srandy, nikdy jsem totiž na rozdíl od místních tydýtů neviděl ani minutu. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námět by v celku ušel, ale dialogy a naprosto příšerná naivita v řešení téměř všech případů bila do očí přímo děsivě. Herci se moc nesnažili, byť vyloženě nepřehrávali. Trošku to rozsvítila Morávková, ale jako celek nic moc. V první řadě pěkná písnička a trocha napětí, ve druhé u jen bída. Za mne první řada 45%, druhá tak 25%. Jako celek slabší dvě. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama