foto

Florentine Bruck

  • nar. 28.1.1958 (62 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Polizeiruf 110: Der Tag wird kommen (TV film)
2018 Keiner schiebt uns weg (TV film)
Tony a Julie 1 (TV film)
Tony a Julie 2 (TV film)
2016 Fritz Lang
2013 Sommer in Rom (TV film)
2012 Der Hafenpastor (TV film)
2011 Die göttliche Sophie - Das Findelkind (TV film)
2009 Hungerwinter - Überleben nach dem Krieg (TV film)
2008 Warten auf Angelina
2006 Denk ich an Deutschland in der Nacht... Das Leben des Heinrich Heine (TV film)
2004 Tatort - Teufel im Leib (TV film)
2003 Tatort - Veras Waffen (TV film)
2002 Bouře v srdci (TV film)
Tatort - Alibi für Amelie (TV film)
2001 Planet der Kannibalen
2000 Hirnschal gegen Hitler (TV film)
1998 To wszawe nagie zycie (TV film)
1997 Rokoko
1995 Beim nächsten Kuß knall ich ihn nieder
1994 Rotwang muß weg!

TV seriály

2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Femme fatale (S12E17)
Die Spur der Nachtigall (S12E16)
Dolce Vita (S12E15)
další epizody (5)
2014 SOKO Wismar (TV seriál)
Über sieben Brücken (S11E24)
Omelette Surprise (S11E18)
Fotofalle (S11E15)
další epizody (5)
2013 SOKO Wismar (TV seriál)
Der stille Herr Heisenberg (S10E23)
Frau im Schatten (S10E18)
Klassentreffen (S10E15)
další epizody (5)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Das Phantom (S09E08)
Wunderkind (S09E06)
Neandertal ist überall (S09E04)
další epizody (6)
2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Eine kleine Sehnsucht (S08E10)
Schlechte Karten für Belinda (S08E09)
2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Der Mann aus Calais (S06E20)
Haie und andere Hechte (S06E19)
Drunter und drüber (S06E18)
další epizody (4)
2008 Das Duo (TV seriál)
Verkauft und verraten (E15)
2005 Kanzleramt (TV seriál)
2003 Otec Braun (TV seriál)
1999 Zwei Brüder (TV seriál)
Gift (E12)
1998 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Der Sturz - Honeckers Ende (TV film)
2010 Aghet - ein Völkermord (TV film)
2006 Die Kinder der Flucht (TV seriál)
2005 Die Letzte Schlacht (TV film)
2000 Deutschlandspiel (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1994 Rotwang muß weg!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky