foto

Oliver Grothoff

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Sestřička z hor: Rodinná pouta (TV film)
2015 Alleine war gestern (TV film)
Tatort - Benutzt (TV film)
2014 Kückückskind (TV film)
2012 Abseitsfalle
2011 Nový život s Lucy (TV film)
Westwind
2010 Eines Tages...
In der Welt habt ihr Angst
2008 Selbstgespräche
2006 Pik a Amadeus (TV film)
2005 Země sněhu

TV seriály

2020 SOKO Wismar (TV seriál)
Der Tod fährt Pedelec (S17E20)
Wann, wenn nicht jetzt? (S17E19)
Der Schwedenschatz (S17E18)
2018 Die Heiland: Wir sind Anwalt (TV seriál)
Wenn Du mich liebst (S01E03)
Tödliche Tropfen (S01E02)
In dubio pro reo (S01E01)
2014 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2020 SOKO Wismar (TV seriál)
Breifrei statt Bierschinken (S17E24)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky