foto

Axel Nocker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Wendezeit (TV film)
2017 Der 7. Tag (TV film)
Zmatkářky: Každé řešení má svůj problém (TV film)
2014 Mona kriegt ein Baby (TV film)
Srdeční záležitost (TV film)
2012 Tierisch verknallt (TV film)

TV seriály

2018 Die Heiland: Wir sind Anwalt (TV seriál)
Gefahr im Verzug (S01E06)
Tiefer Fall (S01E05)
Verlorene Unschuld (S01E04)
Ku'damm 59 (TV seriál)
Im Urwald (E03)
Der Skandal (E02)
Nicki und Freddy machen Musik (E01)
2012 Auf Herz und Nieren (TV seriál)
Quarantäne (E05)
Der Mann, den es nie gab (E04)
Die Polizistin (E03)
další epizody (5)
Klinik am Alex (TV seriál)
Gefangen (E27)
Liebe geht durch den Magen (E26)
Abgestürzt (E25)
další epizody (17)
2009 Flemming (TV seriál)
Verbrannte Erde (S01E06)
Das hohe Lied (S01E05)
Die Herrin der Gefühle (S01E04)
další epizody (5)
Klinik am Alex (TV seriál)
Ein Buch mit sieben Siegeln (E05)
Nur geträumt (E03)
2007 Allein unter Bauern (TV seriál)
Sparen tut weh (E02)
Willkommen in Kudrow (E01)
Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
2006 SOKO Wismar (TV seriál)
Vater gesucht (S03E18)
Blind Date (S03E17)
Grönerts Geburtstag (S03E16)
další epizody (4)
2005 SOKO Wismar (TV seriál)
Tödliche Freundschaft (S03E14)
Brautvater (S03E13)
Blütenträume (S03E12)
další epizody (16)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Bankbesuch (S02E07)
Offene Rechnung (S02E06)
Gefährliche Liebschaften (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky