foto

Vangelis Kazan

  • nar. 1936
    Nafplio, Řecko
  • zem. 10.3.2008
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Paralavate diorismon...
1995 Odysseův pohled
1994 Ta poulia me to hroma tou fegariou
Telos epochis
To spiti stin exohi
1993 I avli me ta skoupidia
Tatouaz (TV film)
Tou thrylou kai tis paralogis
1992 To simantikotero paihnidi
1989 Gamos sto Perithorio
To perasma
1988 Krajina v mlze
O fakellos Polk ston aera
1984 Ti ehoun na doun ta matia mou
1983 O fonias
To pazari
To tragoudi tis epistrofis
1981 Gynaikes stin exoria
Psahnontas gia tin Pinelopi
1980 O anthropos me to garyfallo
1979 Dadades, Oi
1978 I Hrysomallousa
I kangeloporta
Ypothesi Polk
1977 Lovci
To kleisto parathyro
1976 Mais
1975 La faille
Putovní divadlo
To kelli miden
1974 Agouri sarka
Enas nomotagis politis
Ta hromata tis iridos
1973 Daimones tis vias kai tou sex
Ioannis o viaios
Kolasmenes psyhes sta dihtya tis idonis
Lavete theseis
Metamorfoseis
Oi erotomaneis
1972 Amartoles sheseis
Dny roku 36
Ippokratis kai dimokratia
Lysistrati
Ston ilingo tis amartias
1971 Enas yperohos anthropos
Mia voskopoula agapisa
Ta vimata tis fotias
1970 I antarsia ton 10
I sklava
Oratotis miden
Oso yparhei erotas
Proklisis
1969 Ftohogeitonia agapi mou
I diki enos athoou
I odysseia enos xerizomenou
Mario, i katatregmeni voskopoula
Zavolies
1968 Argyro, i ponemeni tseligopoula
As me krinoun oi gynaikes
Enas kleftis me filotimo
Koritsia ston ilio
Oikogeneia Horafa
Tapeinos kai katafronemenos
To kanoni kai t' aidoni
1967 Adiki katara
Ekeinos ki ekeini
Erotes sti Lesvo
Matomeni gi
O ahortagos
O methystakas tou limaniou...
Trouba '67
1966 Artista
Tzeni Tzeni
Xehasmenoi iroes
1965 Adistaktoi
Dihasmos
Ftohos, alla timios
I moira tou athoou
O Kleftis
Otan simanoun oi kabanes
1964 Anemostrovilos
Apagogi
Diogmos
Dis diefthyntis
Ena paidi horis onoma
I soferina
Kathe limani kai kaimos
O aniforos
Prodosia
To doloma
1963 Fygi
Oi touristes
1962 Katrakylisma... sto vourko
1959 Limni ton stenagmon, I
1953 Apo ex meiname dyo

TV seriály

2002 Paralavate diorismon (TV seriál)
2000 Kokkinos kyklos (TV seriál)
1993 Oi treis somatofylakes (TV seriál)
Pera ap' ton orizonta (TV seriál)
1991 Agapi tis gatas, I (TV seriál)
O episkeptis tis omihlis (TV seriál)
1990 I poli (TV seriál)
Plektani (TV seriál)
1989 Epikindyni alitheia (TV seriál)
O Lousias (TV seriál)
sto camping (TV seriál)
1988 Hronia polla glykia mou (TV seriál)
Paramythi horis onoma (TV seriál)
To sfageio (TV seriál)
1984 Hatzimanouil (TV seriál)

Dokumentární

1968 I Athina meta ta mesanyhta

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky