foto

Acuši Watanabe

  • nar. 28.11.1947 (71 let)
    Ibaraki, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 My Phoenix
1988 Nakunasen! Moeru otoko: Hošino Sen'iči monogatari (TV film)
1986 Rokumeikan
1985 Biruma no tategoto
Sangokuši (TV film)
1979 Mjógamura kenbunki
1978 Ojome ni jukimasu
Okinawa džúnen sensó
1977 Sensei no tsushinbo
1975 Ganbare! Wakadaišó
Sanokuen o cukamaero
1970 Bakumatsu
Šin Abaširi Bangaiči: Fubuki no hagure ókami
1969 Hitorikko
Mekura no Oiči: Džigoku hada
1968 Minagoroši no reika
1967 Ai no Sanka
1964 Iikagen baka
1962 Aicu bakari ga naze moteru
Hatamoto taikucu otoko: Nazo no sango jašiki
1961 Hatamoto kenka taka
Hatamoto taikucu otoko: Nazo no nanairo goten
Kaidan oiwa no bórei
1960 Hatamoto taikucu otoko: Nazo no ansacutai
Hatamoto taikucu otoko: Nazo no júreidžima
Mito kómon
Tenpó rokkasen: Džigoku no hanamiči
Tonosama jadžikita
1959 Asajakegumo no kettó
Hatamoto taikucu otoko: Nazo no nanbandaiko
Tenka no igakoši: Akacuki no kessen
Ówarai Edokko macuri
Šingo džúban šóbu
1958 Seizoroi Edokko nagaja
Senrjó šiši
1957 Fudži ni tacu kage
Hatamoto taikucu otoko: Nazo no beni rentó
Hatamoto taikucu otoko: Nazo no hebi-hime jašiki
Hesokuri ojadži
Seiun no oni
Šura džičó
1956 Edo sangokuši: Sanbusaku
Hare sugata ičiban matoi
Ruten
Sóma no utamacuri
1955 Hatamoto taikucu otoko: Nazo no fukumaden
Hatamoto taikucu otoko: Nazo no kettódžó
Mito kómon manjúki: Higjúzaka no akki
Čijari Fudži
1954 Hatamoto taikucu otoko: Dokuro jašiki
Jói čúšingura
Mito kómon manjúki
Sanada Džújúši
Čizakura hangan
Šičihenge tanuki goten
1949 Homerun kjó džidai
Nododžiman kjó džidai
Odoroki ikka

TV seriály

1981 Ore wa Omawari-kun (TV seriál)
1977 Tokusó saizensen (TV seriál)
1975 Hissacu šiokija kagjó (TV seriál)
1970 Óedo sósamó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky