foto

Ben Shelton

  • nar. 2.2.1981 (38 let)
    Jezero Arrowhead, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Candy Jar
2013 Waking
2009 Útěk
2007 My Name Is Lisa

TV seriály

2015 Impress Me (TV seriál)
2012 The Flipside (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Útěk

TV seriály

2015 Impress Me (TV seriál)
2012 The Flipside (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Thom Pain
2009 Útěk

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky