foto

Samuel Maoz

  • nar. 23.5.1962 (56 let)
    Tel Aviv, Izrael
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Venezia IFF

  • 2017 -Foxtrot (Zlatý lev za nejlepší film)
  • 2017 -Foxtrot (Stříbrný lev - Velká cena poroty)
  • 2009 -Libanon (Zlatý lev za nejlepší film)

European Film Awards

  • 2010 -Libanon (Nejlepší film)
  • 2010 -Libanon (Nejlepší režie)
  • 2010 -Libanon (Objev roku - Cena kritiky)
  • 2010 -Libanon (Nejlepší scénář)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Foxtrot
2013 Manybuy
2009 Libanon

Dokumentární

2013 Venice 70: Future Reloaded
2000 Total Eclipse

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Foxtrot
2013 Manybuy
2009 Libanon

Herecká filmografie

Dokumentární

2008 Festival Road Trip (TV seriál)

TV pořady

2006 The Fabulous Picture Show (TV pořad)
2004 At the Movies (TV pořad)
1991 Días de cine (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace