foto

Sotiris Moustakas

  • nar. 1940
    Lemessos, Kypr
  • zem. 4.6.2007
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 El Greco
2003 O haros vgike pagania
2002 Big Sister (TV film)
2001 Ti vraki tha paradoseis mori? (TV film)
2000 I Salome filouse Yperoha (TV film)
Me ti ginaika tou filou mou
Petsi kai... Kokkali (TV film)
armege lagous kai koureve helones
1996 Kavafis
1995 Prosehe tin Doulapa!! (TV film)
1990 O alepous
1989 Enas batsos ston... Paradeiso
Kapetan Fourtounas
Mia trelli, trelli nyhta
O tzogadoros
Peinasmenos kai tzentleman
Tha to pareis to koritsi?
1988 Antrea... prohora!
Apisties me... syntagi giatrou
Boro kai me ti giagia mou
Diarriktis me to zori
Enas trellos tha mas sosei
Engefalos me vida... kai valvida!!!
Erastis gia 11 nyhtes
Korioi kai ATA... kai dyo avga melata!
Listes & asfalistes
Min to paizeis ypourge!
O erotohtypimenos
O magos tou sex
O petheropliktos
Ole ole, geia sou Ellada kourele
Ti eide i Filippineza
To Syndikato ton Batiridon
Tolmi kai afassia
Vary-glykos... kai meraklis
1987 Ela Mimi ston topo sou
Erastis apo to psygeio
Koureion... Periklis, o trihas
O Trelogiatros
O anoihtomatis
O kyrios limenarhis
O tsitsiolinos
Pantrevoun ton Andrea!
Sexy batsos kai skliros
Sotiris o Krokodeilakias
Trela Kanalia
1986 Erastis gia klamata
Merikes ton protimoun... ilektroniko
O thyroros tis nystas
O... saltadoros
Roz gatos, O
1985 O dynasteias
O ypiretis
Skotoste... tis gynaikes mou parakalo
Ta touvla
1984 An itan to violi pouli...
Mitsos... o rezilis
1983 To paizo... kai poly andras!
To psonio
1982 Ego... kai to pouli mou
O kamikazi tsantakias
Pater Gomenios
1981 I 'nona'
To megalo routhouni
1980 Gefsi apo... Ellada!
Kathenas me tin trella tou...
O parthenokynigos
1979 Gynaikes sta opla
1974 Enas nomotagis politis
1971 Arhipseftaros
Gia mia houfta touristries
Oi andres xeroun n' agapoun
Thymios enantion Tsitsou
1970 Anastenazoun oi penies
Ena asteio koritsi
I tyhi mou trellathike...
O ahaireftos
To paidi tis mamas
1969 Fovatai o Giannis to therio...
H omorfh kai o tzanabetis
I oraia tou kourea
Pethaino kathe ximeroma
Xypna, koroido...
1968 Athina, i klopi tis odou Stadiou
O boufos
O petheropliktos
O tsahpinis
Oi mnistires tis Pinelopis
Ta psihoula tou kosmou
Tha ta kapso, ta lefta mou
1967 Adiki katara
Erotes sti Lesvo
Gia tin kardia tis oraias Elenis
I kori tis Pentagiotissas
Kalos ilthe to dollario
Kolonaki: Diagogi miden
Martha
O hazobabas
O kosmos trellathike...
O modistros
1966 Fifis, o aktypitos
Fos... nero... tilefono, oikopeda me doseis
Na zi kaneis i na mi zi?
1965 Beethoven kai bouzouki
To prosopo tis imeras
Une balle au coeur
1964 Řek Zorba

TV seriály

2005 To kokkino domatio (TV seriál)
2001 Ta haidemena paidia (TV seriál)
1993 To dis examartein (TV seriál)
1991 Aparadektoi, Oi (TV seriál)
1980 Ta paliopaida t' atithasa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky