foto

Frank South

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1982 Rattlesnake in a Cooler (TV film) - scénář, divadelní hra

TV seriály

2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Rescue Me (S11E22)
Makapu'u Lighthouse (S11E21)
Father Faust (S11E14)
další epizody (4)
2000 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Stone Cold (S11E05)
Soul Survivor (S11E01)
1998 Hyperion Bay (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
The World According to Matt (S07E08)
As Bad as It Gets (S07E05)
Too Romantic for Words (S06E23)
další epizody (5)
1997 Melrose Place (TV seriál)
A Shot in the Dark (S06E08)
A Brand New Day (S06E01)
Secrets and Lies and More Lies (S05E31)
další epizody (6)
1996 Melrose Place (TV seriál)
Living with Disaster (S05E01)
Full Metal Betsy (S04E31)
The Bobby Trap (S04E19)
1995 Melrose Place (TV seriál)
Hook, Line and Hayley (S04E13)
Postmortem Madness (S04E01)
Melrose Impossible (S03E26)
další epizody (5)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Sex, Drugs and Rockin' the Cradle (S03E14)
Love Reeks (S03E08)
It's a Bad World After All (S03E02)
další epizody (7)
1993 Melrose Place (TV seriál)
Collision Course (S02E11)
No Bed of Roses (S02E08)
A Long Night's Journey (S02E02)
další epizody (8)
1992 Going to Extremes (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Jake proti Jakovi (S01E17)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1985 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Washington Deceased (S05E16)
1984 Maximum Security (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1993 Melrose Place (TV seriál)
Podezřelé myšlenky (S01E32)
Naléhavá potřeba (S01E31)
Využij dne (S01E30)
další epizody (14)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Vánoce v Melrose (S01E18)
Jake proti Jakovi (S01E17)
Celá pravda (S01E16)
další epizody (7)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1988 Almost Grown (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2000 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Soul Survivor (S11E01)
1998 Hyperion Bay (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
As Bad as It Gets (S07E05)
1997 Melrose Place (TV seriál)
A Brand New Day (S06E01)
Secrets and Lies and More Lies (S05E31)
1996 Melrose Place (TV seriál)
Living with Disaster (S05E01)
Full Metal Betsy (S04E31)
The Bobby Trap (S04E19)
1995 Melrose Place (TV seriál)
Melrose Impossible (S03E26)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
1992 Going to Extremes (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2001 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Father Faust (S11E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky