foto

Roy Clark

  • nar. 15.4.1933
    Meherrin, Virginia, USA
  • zem. 15.11.2018 (85 let)
    Tulsa, Oklahoma, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Palo Pinto Gold
1995 Veselé prasátko Gordy
1988 Freeway
1986 Žádné strachy o prachy
1978 Matilda
1969 Pioneer Spirit (TV film)
1968 Funny Girl
1967 Kismet (TV film)

TV seriály

1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1976 The Muppet Show (TV seriál)
1975 Sammy and Company (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1966 The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)

Dokumentární

2015 Country: Portraits of an American Sound
Mama Mae: The Life and Music of Mae Boren Axton
2007 Gene Autry: White Hat, Silver Screen
1971 Travelin' Light
1969 This Is Tom Jones (TV seriál)

Host

TV pořady

1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1982 EPCOT Center: The Opening Celebration (TV pořad)
Late Night with David Letterman (TV pořad)
1975 Donny and Marie (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
Mac Davis Show, The (TV pořad)
1971 Sing Country (TV pořad)
1970 Swing Out, Sweet Land (TV pořad)
1969 Della (TV pořad)
Hee Haw (TV pořad)
The Barbara McNair Show (TV pořad)
The Glen Campbell Goodtime Hour (TV pořad)
The Johnny Cash Show (TV pořad)
1968 The Steve Allen Show (TV pořad)
1967 The Joey Bishop Show (TV pořad)
The Jonathan Winters Show (TV pořad)
The Kraft Music Hall (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 Hollywood a Go Go (TV pořad)
Shindig! (TV pořad)
The Hollywood Palace (TV pořad)
1963 Art Linkletter Show, The (TV pořad)
The Jimmy Dean Show (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1950 The Bob Hope Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky