foto

Martin Lavut

  • nar. 18.12.1934
    Montreal, Quebec, Kanada
  • zem. 26.1.2016 (81 let)
    Cabbagetown, Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Pippi Punčochatá
1983 Rock & Rule
1981 Heavy Metal
1979 Intergalactic Thanksgiving (TV film)
1978 The Devil and Daniel Mouse
1977 Cosmic Christmas, A (TV film)
1961 The Mask

TV seriály

1981 Seeing Things (TV seriál)
1959 R.C.M.P. (TV seriál)
1958 Heritage (TV seriál)
The Unforeseen (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1988 Palais Royale
1986 Svazek manželský (TV film)
1985 Workin' for Peanuts (TV film)
1984 Charlie Grant's War (TV film)
1980 Válečné nevěsty (TV film)
Vítězství Frankieho Wallse (TV film)

TV seriály

1989 E.N.G. (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
The Cold Equations (S03E16)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
Fraggle Rock (TV seriál)
1976 For the Record (TV seriál)
Teleplay (TV seriál)

Dokumentární

2010 Disfarmer: A Portrait of America
2006 Remembering Arthur
1983 Rumours of Glory (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1979 Intergalactic Thanksgiving (TV film)
1977 Cosmic Christmas, A (TV film)
1970 Jenny

TV seriály

1975 Sidestreet (TV seriál)

Dokumentární

2006 Remembering Arthur

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky