foto

Hye-seon Koo

  • nar. 9.11.1984 (35 let)
    Městská čtvrť Gyeyang, Inčchon, Jižní Korea

Biografie

Ku Hye-sun (1984) je herečka, zpěvačka, scenáristka a režisérka z Jižní Koreje. Ztvárnila role v populárních TV seriálech i filmových dramatech. Objevila se též v řadě reklam a hudebních videoklipů svých písní. Jako režisérka se uvedla nejprve krátkým snímkem Madonna (Yukwaehan Doumi, 2008), debutovala celovečerním filmem Zázrak (Yosul, 2010). Z dalších autorských realizací uveďme díla Broskvový strom (Bok-sung-a-na-mu, 2011) a Dcera (Da-u-deo, 2014).

Zlín Film Festival

Herecká filmografie

Filmy

2014 Dcera
Heonanseolheon (TV film)
2010 Yosul

TV seriály

2017 Dangsineun neomoohabnida (TV seriál)
2015 Beulreodeu (TV seriál)
2014 Enjelaiseu (TV seriál)
2012 Butaghaeyo kaebtin (TV seriál)
Jue Dui Darling (TV seriál)
2011 Deo myoojikeol (TV seriál)
2009 Kgotboda namja (TV seriál)
Episode 25 (E25)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
další epizody (25)
2008 Choi Kang Chil Woo (TV seriál)
2007 Wangkwa na (TV seriál)
2006 Yeolahob soonjeong (TV seriál)
2005 Seodong-yo (TV seriál)
2004 Nonseutob 5 (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Dcera
Heonanseolheon (TV film)
2012 Boksoongah namoo
2010 Yosul

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Dcera
2012 Boksoongah namoo
2010 Yosul

Fanoušci tvůrce