foto

William P. Perry

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1982 Tajemný cizinec (TV film)
1981 Soukromé dějiny neúspěšného tažení (TV film)
1929 Pandořina skřínka
The Iron Mask
1927 The Love of Sunya
V sedmém nebi
1925 Tumbleweeds
1924 Ocelový oř

TV seriály

1981 American Playhouse (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1993 Poetry Hall of Fame, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky