Reklama

Reklama

Svět podle Jima

(seriál)
  • USA According to Jim (více)
USA, (2001–2009), 66 h 6 min (Minutáž: 20–28 min)

Hrají:

Jim Belushi, Courtney Thorne-Smith, Kimberly Williams-Paisley, Larry Joe Campbell, Taylor Atelian, Billi Bruno, Conner Rayburn, Nicole Sullivan, Ed Quinn (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(182)

Jim Belushi hraje Jima, milujícího manžela, otce a švagra v této rodinné komedii ze současnosti vytvořené pro ABC. Šťastně ženatý Jim je spokojený se svou životní rolí. Svou rodinu živí prací ve stavebnictví, své ženě Cheryl pomáhá s výchovou tří dětí a občas se schází se svou šestičlennou bluesovou skupinou na zkoušky v garáži. Teoreticky má na všechno odpověď, v praxi to tak ale vždy být nemusí... (TV Prima)

(více)

Recenze (59)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack James Belushi, Glen Clark a Scott Clausen: 1. Sweet Home Chicago [3:28] ,2. Cadillac Man [2:35] ,3. Say I Do [2:54] ,4. Have Love Will Travel [3:25] ,5. Jimmie's Theme [4:07] ,6. Angel [3:42] ,7. Mellow Down Easy [3:11] ,8. I'm a Girl Watcher [3:11] ,9. Almost [3:21] ,10. 300 Pounds of Joy [2:44] ,11. Bless My Soul [2:43] ,12. Mambo Miami [3:40] ,13. Viva Las Vegas [3:52] ,14. All She Wants to Do Is Rock [2:43], ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Start rovnal se despekt. O Belushim nemám kdovíjaké mínění, navíc v kombinaci s Thorne-Smith a dalšími televizními přicmrdávači....no zkrátka měl jsem strach. Obavy se neštěstí nenaplnili. Určitě nejde o žádnou díru do světa situační komedie, žádné experimenty, žádné novum. Stará škola amerického sitcomu. Máma, táta, děti, strejda, teta. Každý mající to svoje. Vlastě v pointě, to co by jste od Jima Belushio přesně čekali. Každopádně Jimův pohled na každodenní rodinné soužití dokáže pobavit. Sice jednoduchou formou, ale pobavit...a o to by mělo jít především. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Bláznivý Jimov život" je americký televízny sitcom, ktorý sa natáčal v rozmedzí rokov 2001 až 2009. Bolo natočených sto osemdesiat dva častí. Ja som sa pri tomto seriály nikdy nedokázal pobaviť. Vôbec mi to neprišlo vtipné. James Belushi v hlavnej úlohe svojrázneho otca rodiny je celkom fajn, ale všetko ostatné je úplne naprd. Jeho šišatá manželka Cheryl, jej egocentrická sestra Dana, Jimov hlúpy švagor Andy a dokonca i tie ich tri krpaté detiská mi boli vrcholne nesympatické. ** ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je pre mňa dosť špecifický. James Belushi chcel svoj vlastný sitcom, a ľudia mu tento sen splnili. Bláznivý Jimov život je pekný, dobre sa na ňom nasmeje - ale niečo mu aj tak chýba. Rozhodne nehodnotil by som pod ***, pretože povedal by som, že tento sitcom patrí svojou kvalitou aj k legendám. Takže odo mňa 60% - ***. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Tuctový sitcom, kde je postava Jima natoľko staromódna, že sa musí všetko priúčať od svojho okolia a bezchybnej manželky. Situácie ktoré nastávajú sú sto krát videné a jediné čo seriál posúva ako tak na čiaru priemernosti je humor Jamesa Belushiho a to, že keď dá niečo do poriadku, neskončí to sentimentálnou scénou kde sa všetci objímajú, ale len podaním ruky. ()

Galerie (431)

Zajímavosti (9)

  • Jimovo druhé jméno je Orenthal, Cherylovo druhé jméno je Mabel. (ČSFD)
  • V čase 04:11 sní Gracie (Billi Bruno) třešeň na svém dortu a začne ho jíst. O několik střihů později je ale dort netknutý a třešeň je opět na vrchu dortu. (Likan7)
  • Kimberly Williams-Paisley opustila seriál po siedmej sérií z dôvodu sústredenia sa na materské povinnosti. Do seriálu sa vrátila vo finále seriálu. (jdavid)

Reklama

Reklama