foto

Emilie Ohana

  • nar. La Havana, Kuba
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Shanghai, I Love You
2008 New Yorku, miluji Tě!
2006 Paříži, miluji Tě
2001 Má žena je herečka
2000 Vatel
1998 Filles de Vincennes, Les

TV seriály

1998 Žena zákona (TV seriál)
Double détente (S03E02)
1997 Vérité oblige (TV seriál)
1996 Refuge, Le (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace