foto

Dorothee Kriener

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 Das Gesetz sind wir (TV film)
Krauses Umzug (TV film)
2019 Krauses Hoffnung (TV film)
2018 Bier Royal (TV film)
Der Richter (TV film)
Tatort - Zeit der Frösche (TV film)
2017 Der Gutachter - Ein Mord zu viel (TV film)
2016 Die Hebamme 2 (TV film)
Ein gefährliches Angebot (TV film)
Wunschkinder (TV film)
2014 Das Zeugenhaus (TV film)
Frauchen und die Deiwelsmilch (TV film)
2013 Klan Wagnerů (TV film)
2011 Ach, ten můj šéf! 2 (TV film)
Das dunkle Nest (TV film)
Jorinda a Joringel (TV film)
Nacht ohne Morgen
2010 Meine Familie bringt mich um (TV film)
Princezna na hrášku (TV film)
Tatort - Die Unmöglichkeit, sich den Tod vorzustellen (TV film)
2009 Krásná Locika (TV film)
Láska na konci světa (TV film)
Mé dvě ženy (TV film)
Polizeiruf 110 - Endspiel (TV film)
Zmatek v srdci (TV film)
2008 Polizeiruf 110 - Rosis Baby (TV film)
Polizeiruf 110 - Verdammte Sehnsucht (TV film)
Polizeiruf 110 - Wolfsmilch (TV film)
Polizeiruf 110: Geliebter Mörder (TV film)
2007 Freischwimmer
Láska na Kubě (TV film)
2006 Als der Fremde kam (TV film)
Polizeiruf 110 - Kleine Frau (TV film)
Polizeiruf 110 - Matrosenbraut (TV film)
Polizeiruf 110 - Schneewittchen (TV film)
2005 Polizeiruf 110 - Resturlaub (TV film)
2004 Polizeiruf 110 - Winterende (TV film)
Schimanski - Tajemství Golema (TV film)
2003 Klíště hledá tátu (TV film)
Můj otec (TV film)
Polizeiruf 110 - Verloren (TV film)
2002 Schimanski: Azyl (TV film)
2001 Kelly Bastian - Geschichte einer Hoffnung (TV film)
Lotto-Liebe (TV film)
2000 Holgi
1999 Ausverkauft!
Drachenland (TV film)
1998 Dubnové děti
1996 Männerpension
1995 Der Elefant vergißt nie
Küß mich!
1994 Zu spät?!
1992 Nach einer Ewigkeit (TV film)

TV seriály

2020 Krüger (TV seriál)
Kryger bleibt Krüger (E04)
2019 Kommissarin Heller (TV seriál)
Herzversagen (E09)
2018 Kommissarin Heller (TV seriál)
Vorsehung (E08)
2016 Kommissarin Heller (TV seriál)
Nachtgang (E06)
Hitzschlag (E05)
2015 Kommissarin Heller (TV seriál)
Schattenriss (E04)
2013 VERBRECHEN nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Notwehr (E06)
Summertime (E05)
Der Igel (E04)
další epizody (6)
1999 Klemperer - Ein Leben in Deutschland (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky