foto

Marion Strohschein

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Das Gesetz sind wir (TV film)
2019 Danowski - Blutapfel (TV film)
Lautlose Tropfen (TV film)
2018 Der Richter (TV film)
2015 Die Eisläuferin (TV film)
2014 Mord in Aschberg (TV film)
Sprung ins Leben (TV film)
Tatort - Der Maulwurf (TV film) - set dekoratér
2012 Mörderische Jagd (TV film)
Tod einer Brieftaube (TV film) - set dekoratér
2011 Brazilské štěstí (TV film)
Místo činu: Dvojí život (TV film)
Mörderisches Wespennest (TV film)
2009 Mörder auf Amrum (TV film) - scénografie, set dekoratér
2008 Mörderischer Norden - Der Tote in der Mauer (TV film)
Putzfrau Undercover (TV film)
Tod in der Eifel (TV film)
2006 Mörderische Erpressung (TV film)
2005 Tatort - Ein Glücksgefühl (TV film)
2003 Zamilovaní zloději (TV film)
2001 Gnadenlose Bräute (TV film)
Rozvod s překážkami (TV film)
2000 Der Preis der Schönheit (TV film)
Polizeiruf 110 - Ihr größter Fall (TV film)
1999 Der Hochstapler (TV film)
Gaukler der Liebe (TV film)
Polizeiruf 110 - Rasputin (TV film)
Polizeiruf 110 - Über den Dächern von Schwerin (TV film)
1998 Polizeiruf 110 - Katz und Kater (TV film)
1997 Berlín - Moskva (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Fremde (TV film)
1996 Babuschka (TV film)

TV seriály

2018 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Sandy (E05)
2017 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Mrtvý v moři (E04)
Tajemství Estonie (E03)
2015 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Stará kletba (E02)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky