foto

Asaja Kimidžima

  • nar. 8.9.1987 (33 let)
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kišúten eki terminal
2014 Jamikin Ušidžima-kun 2
Marumo no Okite (TV film)
2013 Cheap Flight!! (TV film)
2012 Soul of Rock
2010 Nemuriba
Sunao ni narenakute
2009 Bîto rokku rabu

TV seriály

2016 Budokan (TV seriál)
2015 Konkacu deka (TV seriál)
So no Otoko, Ishiki Takai Kei (TV seriál)
2013 Hakuba no Oujisama Junai Tekireiki (TV seriál)
Kaen kita no eijú aterui den (TV seriál)
Namonaki Doku (TV seriál)
Sen'njú tantei Tokage (TV seriál)
Vampire Heaven (TV seriál)
2012 Beautiful Rain (TV seriál)
Hakuóki (TV seriál)
2010 Kamen Rider OOO (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky