foto

John Webster

  • nar. 2.5.1967 (52 let)
    Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1989 Bonk Business (studentský film)

Dokumentární

2008 Rodinná dieta
2006 Aikansa lapsia

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 Tulevilla rannoilla
2008 Rodinná dieta
2007 Hiihtäjät
2005 Sen edestään löytää
2004 Isolinnankatu
2001 Komnaty stínu a světla
1999 Sukkien euroelämää
1996 Väliasema Helsinki (TV film)
1995 Kaupunkisinfonia (studentský film)
1994 Tissit & Tango
1993 Pölynimurikauppiaat
1991 Nuori, vapaa, naimaton (studentský film)
Raba Hiff (studentský film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2017 Tulevilla rannoilla
2008 Rodinná dieta
2007 Hiihtäjät
2005 Sen edestään löytää
2001 Komnaty stínu a světla
1999 Sukkien euroelämää
1996 Väliasema Helsinki (TV film)
1995 Kaupunkisinfonia (studentský film) - původní scénář
1994 Tissit & Tango
1993 Pölynimurikauppiaat
1991 Nuori, vapaa, naimaton (studentský film)
Raba Hiff (studentský film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Tulevilla rannoilla
2012 Kerro se lyhyesti (studentský film)
2008 Rodinná dieta
1999 Sukkien euroelämää

Střihačská filmografie

Dokumentární

2008 Rodinná dieta
1996 Väliasema Helsinki (TV film)
1993 Pölynimurikauppiaat
1991 Nuori, vapaa, naimaton (studentský film)

Zvukařská filmografie

Producentská filmografie

Dokumentární

2007 Hiihtäjät
2005 Sen edestään löytää

Host

TV pořady

2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace