foto

Anne Collins

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Perry Mason: Případ umlčené zpěvačky (TV film)
Perry Mason: Případ umíněné dcery (TV film)
1987 Perry Mason: Případ zlovolného ducha (TV film)
Perry Mason: Případ ztracené lásky (TV film)
1986 Perry Mason: Případ střílejícího herce (TV film)

TV seriály

1997 Válka špionů (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Pomsta paní Parkerové (S12E23)
1995 Charlie Grace (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Take My Life... Please! / Devil's Alphabet / The Library (S01E22)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
If She Dies / Ye Gods (S01E05)
1984 Cover Up (TV seriál)
Glitter (TV seriál)
1982 The Devlin Connection (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Vegas in Space (S01E03)
Planet of the Slave Girls (S01E02)
Wonder Woman (TV seriál)
Phantom of the Roller Coaster, Part 2 (S03E24)
Phantom of the Roller Coaster, Part 1 (S03E23)
The Man Who Could Not Die (S03E22)
další epizody (8)
1978 Vega$ (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
Stolen Faces (S03E10)
The Fine Art of Crime (S03E04)
My Teenage Idol Is Missing (S03E01)
další epizody (6)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
The Deadly Toys (S02E12)
Hawaii Five-O (TV seriál)
The Cop On the Cover (S10E03)
See How She Runs (S09E22)
1976 Hawaii Five-O (TV seriál)
Oldest Profession: Latest Price (S09E03)
1975 Hawaii Five-O (TV seriál)
A Touch of Guilt (S08E13)

Producentská filmografie

TV seriály

1986 Matlock (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky