foto

Jódži Macuda

  • nar. 19.10.1967 (53 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hakoirimusume Menja Ningjo
2016 Ninšó
Seidó no Christ
2013 Ie
2012 Ippen Šónin
2011 Kumo no Ito
2009 14 Sai no Harawata
2008 Kábé
Nidžušinzo
2006 Ichiban Kirei na Mizu
O dívce, která proskočila časem
Sluneční Apokalypsa: Duch Slunce (TV film)
2004 Rijú
Skryté ostří
1997 Princezna Mononoke
1993 Haruka, nostalgy
1990 Hinecu My Love
1988 Idžintači to no nacu
1987 Hana no Asuka gumi!
Kjófu no Jaččan
1985 Takeši-kun Hai!
1984 Naušika z Větrného údolí
1983 Plumeria no densecu: tengoku no kiss
1980 Jishin retto
1978 Blue Christmas
Júrei rešša (TV film)
1976 Dongurikko

TV seriály

2016 Unmei ni, Nita Koi (TV seriál)
2014 Kasouken no Onna 14 (TV seriál)
2009 Hissacu šigotonin 2009 (TV seriál)
2004 Kurau: Phantom Memory (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
2001 Hódžó Tokimune (TV seriál)
1996 Ultraman Tiga (TV seriál)
1992 Mama Hašire! (TV seriál)
1991 Jo ni mo kimjó na monogatari (TV seriál)
1990 Deka kizoku (TV seriál)
1989 Kamakura Pension Monogatari (TV seriál)
1988 Kimi no Hitomi wo Taihosuru! (TV seriál)
1986 Kazoku tte? (TV seriál)
Zoku Takeši-kun Hai! (TV seriál)
1985 Kazoku Jungle (TV seriál)
Sukeban Deka (TV seriál)
1983 Tokugawa Iejasu (TV seriál)
家族ゲーム (TV seriál)
1981 Honoo no inu (TV seriál)
Takuší sanba (TV seriál)
Čotto Í Kjódai (TV seriál)
1979 Kusa moeru (TV seriál)
1977 Kareinaru keidži (TV seriál)
1976 Hontó ni (TV seriál)
Momotaró zamurai (TV seriál)
1975 Hadžimemašite (TV seriál)
Nagasaki Hankacho (TV seriál)
1974 Ultraman Leo (TV seriál)
1973 Kamen Rider V3 (TV seriál)
1972 Taijó ni hoero! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky