foto

Júko Hisamacu

  • nar. 29.6.1933 (87 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Kogure šašinkan (TV film)
2002 Umigame to šónen

TV seriály

2015 Hanajome Noren (TV seriál)
Kaiki Renai Sakusen (TV seriál)
Kónodori (TV seriál)
Platinum Age (TV seriál)
2013 Jae no sakura (TV seriál)
Mačiiša Jumbo!! (TV seriál)
2009 Kamen Rider W (TV seriál)
2008 Andó Nacu (TV seriál)
2005 Faito (TV seriál)
2004 Hotman 2 (TV seriál)
Sore wa, tocuzen, araši no jó ni (TV seriál)
2003 Kanta Desu! (TV seriál)
Musaši (TV seriál)
1997 D×D (TV seriál)
1991 Ten Made Todoke (TV seriál)
1982 Tóge no gunzó (TV seriál)
1980 Tennó no rjóriban (TV seriál)
1979 Doraemon (TV seriál)
1977 Fúsen šódžo Temple-čan (TV seriál)
1976 Paul no Miracle daisakusen (TV seriál)
1975 Zenrjaku Ofukuro-sama (TV seriál)
1973 Kerokko Demetan (TV seriál)
1970 Končú monogatari minašigo Hutch (TV seriál)
1966 Mahócukai Sally (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky