foto

Shannon Finnerty

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2013 Syrup - set dekoratér
2012 Imogene - set dekoratér
You're Nobody 'til Somebody Kills You - set dekoratér
2008 Taktika prstů - set dekoratér
2006 Choking Man - set dekoratér

TV seriály

2020 Dispatches from Elsewhere (TV seriál) - set dekoratér
Cave of Kelpius (E07) - set dekoratér
For Life (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (E01) - set dekoratér
High Fidelity (TV seriál) - set dekoratér
The Other Side of the Rock (E10) - set dekoratér
Fun Rob (E09) - set dekoratér
Ballad of the Lonesome Loser (E08) - set dekoratér
další epizody (6)
Dobrý boj (TV seriál) - set dekoratér
The Gang Offends Everyone (S04E06) - set dekoratér
The Gang Goes to War (S04E05) - set dekoratér
The Gang Is Satirized and Doesn't Like It (S04E04) - set dekoratér
další epizody (6)
2017 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál) - set dekoratér
My Name is Ruby (S01E08) - set dekoratér
Au Reservoir (S01E07) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky