Reklama

Reklama

Videa (2)

Trailer

Recenze (28)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Asi žiju v jedný velký bublině. Fakt jsem totiž netušil, že se lidi zabíjej kvůli reklamám na cocky a fucky či že světem marketingu brouzdá jeden pseudonym za druhym (proč?!); nejlíp s nesnesitelně slizkym účesem a vystupovánim. Vtip postavenej akorát na obvious dvojsmyslech, drama postavený na hádkách kvůli ničemu, sexappeal postavenej na zbytečně zmalovaný Amber. Ve výsledku jasnej podprůměr. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Z 90.tich percent umelá hmota, s neuveriteľnými postavami, plastickými zvratmi a tým najnesympatickejším hercom na svete, ale tých zvyšných desať percent má celkom nápad a Amber je sakra cool. Škoda premárneného potenciálu, tešil som sa a toto siaha ledva na spodnú hranicu troch hviezdičiek. Scenárista by si zaslúžil padáka. Edit: Tak nakoniec to predsa len musím znížiť. Páčili sa mi akurát nápady s plechovkami (hlavne čo sa tej edície týkalo), ale keďže ide vraj o knižnú adaptáciu, tieto nápady boli pravdepodobne aj v nej a TO ostatné, nefunguje vo filme asi nič. Image Amber je cool, zaňho päť percent navrch. Ústredný slizoun mi zhnusil aj ju. 45% ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Přestože jsem to chtěl asi dvakrát vypnout, až tak zlý to nebylo. Jednak je Amber kus, byť ji mám radši „přírodnější“. A pak film nabízí i pár rad do života. Nejen o marketingu zboží, ale i marketingu lidí, sebe samých – můžeme se prodávat jak chceme a lidi nám to můžou žrát, ale je to jen 1. krok, překonání určité „aktivační energie“, ale dál bude podle mě bude potřeba prodat své skutečné já. # [viděno: monitor, 5.1, EN sub] # příběh 5 | hudba 6 | humor 1 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 5 ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to tváří jako originální počin, který tady ještě nebyl. Do marketingu zasazený příběh pojatý z "lidského" pohledu s možností se zamyslet nad tím vším co to vlastně je na těch reklamách. Mno, ale potom dojde (sirup/) šťáva. Celkově snímek působí hodně uměle a chápu, že nějakou zápletku tam dát museli, ale roztahat sérii povrchních zádrhelů (navíc lehce stupidních) na celé dvě třetiny snímku a potom to "vydávat" za zápletku, to opravdu na výsledném dojmu nepřidá. Slabé dvě hvězdičky. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Tohle měla být komedie? To mi teda vůbec nepřišlo. Scat se snaží přividělat a vymyslí nápoj Fukk, už to vypadá, že dostane dvě mega, ale spolubydlící mu nápad ukradl a patentoval si ho dřív. Scatt to ale dá dohromady s Šestkou a snaží se znovu vrátit do hry. Herci docela ujdou, ale samotný film mě nijak neoslovil a docela mě nudil. 45% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Literární předlohou k filmu se stala úspěšná satirická novela Australana Maxe Barryho "Syrup", kterou nakladatelství Viking Press prvně vydalo v roce 1999. [Zdroj: us.penguingroup.com] (Conspi)

Reklama

Reklama