foto

John Humphry

  • nar. 23.5.1927
    Watford, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1.3.2007 (79 let)
    Petworth, Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Hamlet, princ dánský (TV film)
1976 The Message
1970 Wednesday's Child (TV film)
1969 Two Gentlemen Sharing
1956 Extra Day, The
1955 Three Cases of Murder
1948 Fly Away Peter

TV seriály

1989 After the War (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1978 Lillie (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 Marie Curie (TV seriál)
1975 Get Some In! (TV seriál)
Second Verdict (TV seriál)
1974 The Case of Eliza Armstrong (TV seriál)
1972 The Regiment (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The First Churchills (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 For Amusement Only (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
1964 The Sullavan Brothers (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 You Can't Win (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

TV pořady

1978 TV Eye (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky