foto

Ginger Kroll

  • nar. San Francisco, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Fugly!
2013 Paragon Cortex, The
2011 Secrets
2010 SubHysteria
2009 New York
Stvořeni pro sebe
The Notorious B.I.G.
2007 Spiker
2006 Nikdy neříkej sbohem

TV seriály

2008 Horrible People (TV seriál)
Viralcom (TV seriál)
2007 Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Starý časy (S06E15)
1970 All My Children (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace