foto

Randall Crissman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 The Robot Chicken Walking Dead Special: Look Who's Walking (TV film)
2004 Klokan Jack: Brejden Ameriko
1999 Rolničky, rolničky (TV film)
1994 Life with Louie: A Christmas Surprise for Mrs. Stillman (TV film)

TV seriály

2020 Crossing Swords (TV seriál)
Unchained Monarchy (E10)
The A-Moooo-Zing Race (E09)
The Snow Job (E08)
další epizody (10)
2019 Robot Chicken (TV seriál)
Robot Chicken's Santa's Dead (Spoiler Alert) Holiday Murder Thing Special (S10E14)
Musya Shakhtyorov in: Honeyboogers (S10E10)
Spike Fraser in: Should I Happen to Back Into a Horse (S10E09)
další epizody (11)
2018 Robot Chicken (TV seriál)
Hi. (S09E20)
He's Not Even Aiming the at the Toilet (S09E17)
Why Is It Wet? (S09E15)
další epizody (8)
2017 Robot Chicken (TV seriál)
Hey I Found Another Sock (S09E02)
Freshly Baked: The Robot Chicken Santa Claus Pot Cookie Freakout Special: Special Edition (S09E01)
2016 Robot Chicken (TV seriál)
The Angelic Sounds of Mike Giggling (S08E20)
Secret of the Flushed Footlong (S08E17)
Yogurt in a Bag (S08E16)
další epizody (7)
2015 Robot Chicken (TV seriál)
Robot Chicken Christmas Special: X-Mas United (S08E07)
Cake Pillow (S08E05)
Cheese Puff Mountain (S08E04)
další epizody (4)
2014 Plamínek a čtyřkoláci (TV seriál)
2012 The High Fructose Adventures of Annoying Orange (TV seriál)
2007 Random! Cartoons (TV seriál)
2004 Fatherhood (TV seriál)
2002 Ozzy & Drix (TV seriál)
1998 Adventures of A.R.K., The (TV seriál)
Život s Louiem (TV seriál)
Project: Mother's Day (S03E13)
Do It or Donut (S03E12)
Blinded by Love (S03E11)
1997 ARK, the Adventures of Animal Rescue Kids (TV seriál)
Život s Louiem (TV seriál)
Family Portrait (S03E10)
The Kiss Is the Thing (S03E09)
Close Encounters of the Louie Kind (S03E08)
další epizody (13)
1996 Bone Chillers (TV seriál)
Život s Louiem (TV seriál)
The Masked Chess Boy (S02E10)
For Pete's Sake (S02E09)
Buzz Stop (S02E08)
další epizody (13)
1995 Adventures of Hyperman, The (TV seriál)
Život s Louiem (TV seriál)
Tracks of My Deers (S01E09)
The Fourth Thursday in November (S01E08)
Pains, Grains, and Allergy Shots (S01E07)
další epizody (9)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Swat Kats: The Radical Squadron (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1999 Veselé Vánoce

TV seriály

2014 Plamínek a čtyřkoláci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky