Reklama

Reklama

Diagnóza vražda

(seriál)
USA, (1993–2001), 130 h 55 min (Minutáž: 40–45 min)

Tvůrci:

Joyce Burditt

Hrají:

Dick Van Dyke, Barry Van Dyke, Victoria Rowell, Charlie Schlatter, Michael Tucci, Scott Baio, Delores Hall, Gary Graham, Lisa Sheridan, Cynthia Gibb (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Ačkoliv je doktor Mark Sloan zaměstnán vedením losangeleské nemocnice, vždy si najde čas, aby pomohl s vyšetřováním záhadných vražd místní policejní stanici. Zde pracuje jako detektiv jeho syn Steve... (oficiální text distributora)

Recenze (64)

Blazin odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem ještě více dílů (díval jsem se s přítelkyní-velká chyba!!!-jako dívat se na ten seriál), tak jsem se rozhodl dát odpad, protože tento seriál opravdu nesnáším, ze začátku to ještě šlo, ale jak jsem viděl víc dílů, tak to jinak opravdu nejde. Seriál je o doktorovi, který je nejlepší jako doktor a v podstatě i jako detektiv, všichni si od něj nechají radit a on přemůže i teroristy svou chytrostí a odhodláním, ještě navíc hlavní hrdinové jsou tak nesympatiční herci, takže z toho všeho vychází totální blbost, kterou nesnáším a jestli uvidím ještě jeden díl tak asi rozsekám televizi. ()

fleker 

všechny recenze uživatele

doktor markus slon se pohybuje v zajimavým prostředí,,,skoro jako já,,,samý lhaní, podvody, násilí,,,akorát v tý hygieně bysme se lišili,,,holt všichni nemůžou bejt sterilní...ovšem bejt to o mně, tak se to zaručeně menuje diagnóza svině,,,, proto využiju volnýho fleku, abych se omluvil pár lidem,,,jemonovitě paní alžbětě, jejíž méno teda neznám, ale vypadá přesně jako alžběta, proto ji tak budu říkat,,,alžběta už třetí rok hubne takovým zbůsobem, že váží čím dál víc,,,vždycky když jedu do práce, míjíme se zhruba v půli cesty ( ona tam chodí sportovat),,,no, míjíme, ve skutečnosti je to tak, že mám co dělat, abych se jí vyhnul, poněvač za poslední tři měsíce se tak rozrostla, že zabere jak stezku pro chodce,tak i tu cyklistickou....vždycky když ji vidím, "běžet" (=kolíbat se a funět) naproti mě, připadám si jak indiana jones na kole, a tak když už sme od sebe pár kroků, většinou radši strhnu berany do pole, do bahna, prostě někam stranou, nerad bych totiž jako první testoval ten její erbeg,,ve čtvrtek sem se neovlád, chtěl sem upozornit bandu za mnou, aby si v tomhle úseku dávali zvlášť majzla, a když už sme byli na doslech, byl jsem bezcitný a zvolal : zátaras na poledni.....druhou omluvu směřuju základní škole, dva bloky vod mýho bytu,,,potřeboval sem tudle na něco metrák písku, a tak nějak ste byli nejblíž...v pátek kolem desátý sem se pak vrátil na místo činu, a pozoroval zmatené cvičnce, jak se nestačej divit, že maj vyluxovanou doskokovou zónu...holt dějou se podivný věci na tomhle světě,,,že prej i padaly žáby z nebe......a nakonec ještě jedno zpožděný sory hospůdce v horním jelení, za to že sem jim na jaře zdemoloval relaxační místnost a odnesl si v baťohu záchodový prkýnko.....takže pokud se mi budete chtít někdo pomstít, tak až spadnu z kola, já se vám vozvu a můžete mně přijít voloupat strupy ()

Reklama

Jarsey 

všechny recenze uživatele

Klasický krimi seriál, ale neskutečně sympatický Dick van Dyke, který si tedy ze seriálu snad udělal rodinný byznys, ale narozdíl od jiných seriálů se zde nemění postavy každé dvě sezóny. Škoda, že odešel Norman, ten byl asi nejlepší, škoda, že se aspoň v jedné z dalších epizod neobjevil znovu Jack, v posledních sériích už šli dost stranou i Victoria Rowell a Charlie Schatter. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Odlehčené detektivky pro ty, co se před televizí nechtějí zase nějak moc nervovat, ale spíše pobavit a při té příležitosti rozlousknout nějaký ten zapeklitý případ. Sympatický tým nostalgicky evokuje typický přelom 80. a 90. let (aby taky ne, přelom 80. a 90. let kouká ze všech představitelů i prostředí na první pohled). Mark Sloan má sice podobně jako Jessica Fletcherová okruh přátel, kde se nějak moc často vraždí (a v nemocnici, jejíž osazenstvo tvoří ze třetiny vrahové a ze třetiny jejich budoucí oběti, bych se asi moc léčit nechtěl), ale to mu nebrání řešit případy s lehkostí a s colombovskou rozšafností. Asi nadhodnocuji (zvlášť když jsem viděl jen nárazově), ale ten mix atmosféry, příběhu a sympatické stopáže prostě sedí tak, že se člověk nestihne navzdory pohodovému tempu nudit. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Tak Spisovatelka nebyla podle mě vůbec špatná, ale tohle působí až moc nerealisticky a s přibývajícím počtem zhlédnutých dílů se seriál jen více a více protiví. A to ten doktor nemusí být Superman ani MacGyver. Navíc s Dalimilovým dabingem vzhledem k rostoucímu nezájmu už slyším jenom Abea "Dědu" Simpsona, jak chce Matlocka. ()

Galerie (218)

Zajímavosti (7)

  • Když se Scott Baio (Jack Stewart) rozhodl odejít ze seriálu, jeho zmizení bylo vysvětleno tak, že jeho postava odešla z nemocnice a otevřela si vlastní praxi v Coloradu. (HappySmile)
  • V epizodě "Gangland" bylo odhaleno, že Amanda je adoptovaná. Ve skutečnosti i herečka, která ji hraje - Victoria Rowell, je adoptovaná. (HappySmile)

Reklama

Reklama