foto

Jasuo Jamada

  • nar. 10.9.1932
    Tokio, Japonsko
  • zem. 19.3.1995 (62 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Lupin sansei: Kutabare! Nostradamus
1994 Lupin sansei: Moe jo Zantecuken (TV film)
1993 Lupin sansei: Lupin ansacu širei (TV film)
1992 Lupin sansei: Russia yori ai o komete (TV film)
1991 Lupin sansei: Napoleon no džišo o ubae (TV film)
1990 Lupin sansei: Hemingway paper no nazo (TV film)
1989 Lupin sansei: Bye Bye Liberty - Kiki ippatsu! (TV film)
1985 Lupin sansei: Babylon no ōgon densetsu
1980 Boččan (TV film)
1979 Lupin sansei: Cagliostro no širo
1978 Lupin sansei: Lupin vs Fukusei ningen
1973 Panda a malá panda
1972 Panda a malá panda

TV seriály

1985 Lupin sansei: Part III (TV seriál)
Gensen Iwanofu no Massatsu-shirei (E50)
Tottsuan ga Yōshi ni Natta hi (E49)
Hadisu no Namida (E48)
další epizody (27)
1984 Lupin sansei: Part III (TV seriál)
Beirūto Idō-ginkō-gōdatsu-sakusen (E23)
Dia ni Honō wa Niawanai (E22)
Saraba Ōgon-densetsu (E21)
další epizody (23)
1980 Lupin Sansei (1977) (TV seriál)
Episode 155 (E155)
Episode 154 (E154)
Episode 153 (E153)
další epizody (39)
1979 Lupin Sansei (1977) (TV seriál)
Episode 99 (E99)
Episode 98 (E98)
Episode 97 (E97)
další epizody (52)
1978 Lupin Sansei (1977) (TV seriál)
Episode 64 (E64)
Episode 63 (E63)
Episode 62 (E62)
další epizody (51)
1977 Jakjúkjó no uta (TV seriál)
Lupin Sansei (1977) (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
1976 Huckleberry no bóken (TV seriál)
1975 Učú no kiši Tekkaman (TV seriál)
1974 Hoši no ko Čobin (TV seriál)
1972 Lupin sansei (TV seriál)
Ōgon no Daishōbu! (E23)
Sente Hisshō Konpyūtā Sakusen! (E22)
Jajaumamusume o Tasukedase! (E21)
další epizody (13)
1971 Andersen monogatari (TV seriál)
Lupin sansei (TV seriál)
Nisesatsutsukuri wo Nerae! (E10)
Koroshiya wa Burūsu o Utau (E09)
Zenin Shūgō Toranpu Sakusen (E08)
další epizody (10)
1969 Kaitei šónen Marine (TV seriál)
Ninpú Kamui gaiden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky