foto

Xingyu Lu

  • nar. 22.7.1973 (47 let)
    Tai'an, Shandong, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2020 Love a Lifetime (TV seriál)
Love in Between (TV seriál)
2019 Behind the Scenes (TV seriál)
Hai tang jing yu yan zhi tou (TV seriál)
Re Xue Shao Nian (TV seriál)
2018 Legend of Yun Xi (TV seriál)
The Legend of Dugu (TV seriál)
2017 Legend of the Dragon Pearl (TV seriál)
Magic Star (TV seriál)
The Advisors Alliance 2: Growling Tiger, Roaring Dragon (TV seriál)
The Glory of Tang Dynasty (TV seriál)
2016 The Legend of Flying Daggers (TV seriál)
2015 Legend of Fragrance (TV seriál)
The Lost Tomb (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky