foto

Dominik Skucius

  • nar. 8.11.1990 (27 let)
    Uherské Hradiště, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Memento Mori (amatérský film)
2013 Masožravý obraz (amatérský film)
2012 Brána do záhrobí
2010 Zombies (amatérský film)
2008 Pomsta z druhé strany
2006 Nepřítel života

TV seriály

2013 Pionýři hororu (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Memento Mori (amatérský film)
2013 Masožravý obraz (amatérský film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace