foto

Claudia Unger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2015 Tatort - Côte d'Azur (TV film)
Tatort - Die Sonne stirbt wie ein Tier (TV film)
2014 Tatort - Todesspiel (TV film)
2013 Tatort - Kalter Engel (TV film)
2012 Místo činu: Stuttgart - Jedovatá hlína (TV film)
Reality XL
Tatort - Tödliche Häppchen (TV film)
2011 Tatort - Das schwarze Haus (TV film)
2010 Tatort - Bluthochzeit (TV film)
2009 Schwarzwaldliebe (TV film)
2008 Tatort - Der Kormorankrieg (TV film)
Tatort - Seenot (TV film)
2007 Nezvěstná (TV film)
2006 Bloch - Der Mann im Smoking (TV film)
Bloch - Die Wut (TV film)
Tatort - Der schwedische Freund (TV film)
2005 Tatort - Der Name der Orchidee (TV film)
Tatort - Die Spieler (TV film)

TV seriály

2020 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der letzte Beat (S11E23)
Geisterjagd (S11E22)
2019 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Gift (S11E25)
Kindersegen (S11E24)
Abi-Krieg (S11E06)
další epizody (9)
2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Babyklappe (S10E08)
Kollateralschaden (S10E07)
Scheitern ist geil (S10E06)
další epizody (9)
2017 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Sühne (S09E15)
Dachschaden (S09E14)
Das Chamäleon (S09E05)
další epizody (10)
2016 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Rad der Zeit (S07E16)
L.I.S.A. (S07E15)
Mädelsabend (S07E14)
další epizody (4)
2015 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tödliche Tage (S06E15)
Das Versprechen (S06E14)
Silicon Sally (S06E13)
2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Die Tote auf dem Eis (S05E25)
Traumprinz (S05E24)
Harte Mädchen (S05E23)
další epizody (4)
2013 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Undercover (S04E21)
Das Sterben der Nashörner (S04E20)
Charity Ladies (S04E19)
další epizody (4)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Lösegeld (S02E13)
Der Prototyp (S02E12)
Fatale Begabung (S02E11)
další epizody (11)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Die kleine Zeugin (S01E05)
Judaslohn (S01E04)
Fankurve (S01E03)
další epizody (5)
2002 Bloch (TV seriál)
2000 Fabrixx (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der Bienenstock (S11E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky