foto

Olga Děmidova

  • nar. 7.6.1964 (56 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dětki naprokat
2010 Obratnoje dviženije
Rita (TV film)
Zajcev, žgi! Istorija šoumena
2009 Kogda my byli sčastlivy... (TV film)
Pobeditěl (TV film)
2008 Platon
2006 977
Graffiti
Ostrov
V roli oběti

TV seriály

2019 Moja čužaja dočka (TV seriál)
2018 Praktika 2 (TV seriál)
Tajny goroda En (TV seriál)
Zinka-moskvička (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
Major Sokolov. Igra bez pravil (TV seriál)
Po tu storonu smerti (TV seriál)
2016 Bolše, čem vrač (TV seriál)
Gorod (TV seriál)
Ně vmestě (TV seriál)
Čužije i blizkije (TV seriál)
2015 Juročka (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2013 Dolgij puť domoj (TV seriál)
Dělo česti (TV seriál)
Falšivaja nota (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Kljatva (S01E10)
MosGaz (TV seriál)
Odnaždy v Rostove (TV seriál)
Razvod (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Verju (TV seriál)
2011 Golubka (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
2009 Moskovskij dvorik (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Veďma (S03E04)
2008 Ment v zakoně (TV seriál)
Silovoj variant (S01E02)
Otcy i děti (TV seriál)
Ranětki (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Žigolo (E56)
Alexandrovskij sad 2 (TV seriál)
Atlantida (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Portret něizvestnogo (S01E02)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Vera (S02E19)
Advokat (TV seriál)
Černyj čelovek (S04E10)
2006 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Kankan na pominkach (S03E01)
2005 Aeroport (TV seriál)
Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 2 (TV seriál)
KGB v smokinge (TV seriál)
Ljubov moja (TV seriál)
Rubljovka Live (TV seriál)
Soldaty 4 (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Bassejn s krokodilami (S03E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky