foto

Roland Wimmer

  • nar. 25.10.1965 (55 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Meine Mutter ist unmöglich (TV film)
2013 Wie Tag und Nacht (TV film)
2012 Schief gewickelt (TV film)
2011 Za nic na světě (TV film)
2010 Cíl: svoboda (TV film)
1978 Ein Sommertagstraum (TV film)

TV seriály

2020 Deutscher (TV seriál)
Das alles und noch viel mehr (E04)
Was morgen ist (E03)
Die Wolken ziehen (E02)
další epizody (4)
Sekretářky (TV seriál)
Die letzte Prüfung (S02E10)
Apfel, Stamm, Toast (S02E09)
Das Wochenende (S02E08)
další epizody (10)
2019 Der Lehrer (TV seriál)
...nimm dein Schwert mit! (S07E10)
Kleiner Tipp, werd' besser 'n besserer Lügner...! (S07E09)
Ok, in der Tonlage klingt das schon irgendwie dramatisch... (S07E08)
další epizody (9)
2018 Der Lehrer (TV seriál)
Immer schön auf die Regeln pochen...und sie dann brechen! (S07E01)
Irgendwelche Notrufe, Alarme, Explosionen? (S06E06)
Okay, jetzt muss er weg! (S06E04)
další epizody (6)
2017 Der Lehrer (TV seriál)
Ganz der Papa! (S05E13)
Is doch kein Einbruch, wenn man 'nen Schlüssel hat! (S05E12)
Wusste gar nicht, dass Sie so'ne Dramaqueen sind (S05E11)
další epizody (13)
2016 Der Lehrer (TV seriál)
Die 1-1-2 ist so viel leichter zu merken (S04E13)
Sie mieser... Schuft (S04E12)
Like in a fucking French Movie ... so unverkrampft (S04E11)
další epizody (13)
2015 Der Lehrer (TV seriál)
Sex? Wir? Pff! (S03E10)
Deine DNS, Dein Job! (S03E09)
Ich glaub', Du bist hier das Problemkind (S03E08)
další epizody (10)
2014 Doktor Falk (TV seriál)
Der Lehrer (TV seriál)
Oh Gott, es ist eine Liebesgeschichte (S02E08)
Sie reden auch erst und denken dann, oder? (S02E07)
Kann ich hier mobben? (S02E06)
další epizody (5)
2013 Der Lehrer (TV seriál)
Elektroschocker, Pfefferspray und ein SEK vor der Tür (S02E03)
Wird das jetzt ein Date? (S02E02)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Smrt pornokrále (S01E07)
Ve stínu Feng-Shui (S01E05)
Noční služba (S01E04)
další epizody (6)
2008 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Tödliche Nachbarschaft (S01E06)
Waldeslust (S01E05)
Marienfeuer (S01E04)
další epizody (6)
Post Mortem (TV seriál)
Treibgut (S02E04)
Schutzlos (S02E03)
Körperteile (S02E01)
2006 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Hundsheim (S02E13)
Der lange Weg zurück (S02E12)
2005 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Das Geheimnis der "MS Katharina" (S02E11)
Spiegelbilder (S02E10)
Simulanten (S02E07)
další epizody (8)
2004 Frech wie Janine (TV seriál)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
2001 Lukas (TV seriál)
Rückspiegel (S05E13)
Niemals geht man so ganz (2) (S05E12)
Niemals geht man so ganz (1) (S05E11)
další epizody (13)
1999 Lukas (TV seriál)
Wenn der Weihnachtsmann zweimal klingelt (S04E13)
Künstlername: Desiree (S04E12)
Urinella (S04E11)
další epizody (13)
1998 Lukas (TV seriál)
Wem die Stunde schlägt (S03E12)
Mein Freund ist Ausländer (S03E11)
Mein Bauch gehört mir (S03E10)
další epizody (10)
1997 Lukas (TV seriál)
Lukas im Himmel (S02E13)
Amor und Psyche (S02E12)
Claire (S02E11)
další epizody (13)
1996 Lukas (TV seriál)
Das Aktfoto (S01E13)
Der Einbruch (S01E12)
Der Heimatfilm (S01E11)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky