foto

Mervyn Drake

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Blue Murder (TV film)
1992 The Last Man Hanged (TV film)
1989 Afraid to Dance
Luigi's Ladies
1988 Danger Down Under (TV film)
Výkřik ve tmě
Čistící stroj (TV film)
1986 Emma's War
1985 Emoh Ruo
1984 Conferenceville (TV film)
Kanec
1983 Goodbye Paradise
1982 Running on Empty
1981 Winter of Our Dreams
1980 A Toast to Melba (TV film)
1978 Zpěv o Jimmiem Blacksmithovi

TV seriály

2013 Místo zvané domov (TV seriál)
1991 Boys from the Bush (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
Záchranáři (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1987 Rafferty's Rules (TV seriál)
Vietnam (TV seriál)
1986 Strašidelná škola (TV seriál)
1983 Dismissal, The (TV seriál)
1982 1915 (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1979 Love Thy Neighbour in Australia (TV seriál)
Patrol Boat (TV seriál)
1977 Chopper Squad (TV seriál)
Cop Shop (TV seriál)
Glenview High (TV seriál)
1976 Emigrants, The (TV seriál)
1972 Behind the Legend (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
1963 Forest Rangers, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky