foto

Seeleg Lester

  • nar. 31.10.1913
    New York, New York, USA
  • zem. 14.11.2004 (91 let)
    Denver, Colorado, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1971 Reincarnate, The
1969 Change of Mind - původní scénář
1968 Sergeant Ryker
1957 The Iron Sheriff
1952 The Winning Team

TV seriály

1999 Krajní meze (TV seriál) - původní scénář
Dědicové (S05E17) - původní scénář
1981 Nero Wolfe (TV seriál)
1975 The Invisible Man (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1956 The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 Casablanca (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1952 Four Star Playhouse (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1950 The Bigelow Theatre (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Silver Theatre (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1971 Reincarnate, The
1969 Change of Mind

TV seriály

1963 Arrest and Trial (TV seriál)
1961 Gunslinger (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky